Er det bedre at købe eller leje et hjem?

Eksperter foreslår, at der er ikke rigtig en enkelt tilgang til, om det er bedre at købe eller leje en bolig. Hver metode har sine fordele, og hvoraf den ene er bedre vil ofte afhænge af omstændighederne i et menneskes liv på et givet tidspunkt sammen med situationen på markedet for boliger. Den bedste fordele for køber, er potentialet for en stigning i værdien af ​​ejendommen, evnen til at ændre huset uden at skulle bekymre sig om en udlejer, sammen med visse langsigtede besparelser fra skattemæssige fordele og undgåelse af lejen inflation. For lejere, er de største fordele ved undgåelse af en langsigtet indsats, sammen med evnen til at undgå visse ekstra omkostninger i forbindelse med vedligeholdelse og forsikring. Folk beslutter at købe eller leje en bolig, er generelt tilrådes at se på deres egen situation og vejer hver faktor omhyggeligt, undgå forhastede beslutninger, hvis det er muligt.

Den største fordel for folk beslutter for at købe et hus er, at hjemmet selv ofte vil stige i værdi, hvilket gør købet en vigtig investering i personens fremtid. Dette er ikke altid tilfældet, og hvis markedet er alt for oppustet på det tidspunkt, hvor købet er foretaget, kan det være en meget lang ventetid for den værdi, at gå op, men eksperter peger på, at der normalt vil være en stigning i værdi. Når folk husleje, de penge, de bruger på deres betalinger, er dybest set bare væk. Desuden kan boligejere få større indledende betalinger på deres realkreditlån, men over tid, ofte leje inflation gør husleje priserne i sidste ende hamle op med eller videregive hus betaling udgifter, og folk med rigtig god kredit kan undertiden blive meget lav månedlig hus betalinger lige ud af porten for deres huse.

For mange mennesker er en af ​​de vigtigste ting, der afgør, om det er bedre at købe eller leje en bolig, der er behov for fleksibilitet. Når folk køber hus, kan det være temmelig svært at vælge teltpælene op og flytte igen da de som regel nødt til at sælge huset eller finde nogen til at leje det i mellemtiden. Lejere kan som regel flytte til et andet sted uden at skulle tænke over det for meget, og det kan være vigtigt for folk, der har ikke rigtig faldet til i enhver langsigtet levetid tilsagn endnu. For eksempel, hvis en person forventer, at han eller hun måske nødt til at skifte job flere gange i den nærmeste fremtid er det måske ikke være en god idé for den pågældende person at købe et hjem. På andre måder, men køberne rent faktisk har visse fleksibilitet fordele, med mulighed for at ændre deres hjem, når de ønsker i stedet for at skulle flytte, hvis de vil have noget anderledes.

Beskatning og forsikring er undertiden andre bekymringer for folk kæmper med beslutningen om at købe eller leje en bolig. Købere generelt har at gøre med en øget beskatning og forsikring byrde, og til tider disse gebyrer kan være ret betydelige, afhængigt af hjemmet selv og forskellige andre faktorer. Lejere også ofte nogle ekstra fordele på antallet af regninger, de skal betale, med udlejer ofte tager sig af mange hjælpeprogrammer regninger, reparationer, og udstyr, udskiftninger, at boligejerne ville have til at håndtere selv.

Hvad er en Sales Tax-certifikat?
Hvad er Market Clearing?
Hvordan kan jeg se, om penge er forfalsket?
Hvad er Pork Bellies?
Hvad er en ETF?
Hvad er Lægens invalideforsikring?
Hvad er forskellen mellem Rente-og årlige omkostninger i procent Yield?
Hvad er en aktieportefølje?
Hvad er investeret kapital?
Hvad er et Clearing Broker?
Hvad er Fordele ved rejsechecks?

Leave a Reply

trade online