Er jeg berettiget til Security Deposit interesse?

Uanset om du er berettiget til sikkerhed indlånsrente afhænger af den lokale jurisdiktion love. Hvis loven kræver udlejeren til at betale renter af det depositum, er du sandsynligvis berettiget til at modtage renter. De fleste udlejer-lejer lovgivning tillader ejeren at fradrage reparere udgifter fra disse penge, dog. I nogle tilfælde er udlejerne også lov til at tage husleje fra depositum og påløbne renter. Dette betyder, at hvis du forlod ejendommen i en beskadiget tilstand eller undladt at betale alle husleje skyldes, måske får du kun en del eller ingen af ​​depositum.

På nogle jurisdiktioner er det muligt, at en lejer ikke vil være berettiget til renter på grund af hans eller hendes korte ophold. For eksempel, at lejeren, hvis interesse er opnået på kaution hvert halve år, men kun lejer ejendommen i fire måneder, så han eller hun sandsynligvis ikke er berettiget til renter. Normalt er sikkerheden depositum påløbne renter minimum hver 12 måneder. Hvis sikkerhed indlånsrente er vigtigt for dig, læse det med småt i din skriftlige kontrakt eller, hvis detaljer ikke er skriftligt, så spørg udlejeren eller slå op i den lokale lovgivning.

Sommetider lejere ikke får tilbage sikkerhedsstillelse eller kaution interesse, fordi pengene går mod udlejningsejendomme reparationer. Mens normalt slid og ælde, såsom slidte tæpper, falmede maling, og støvede persienner, der kan forventes, og som regel ikke ansvar for lejeren at betale, udlejere normalt forvente betaling for skadeserstatning. Skader kan omfatte knuste vinduer, huller i væggen på grund af hængende billeder eller røg skader forårsaget af cigaretter. Ofte, hvis det er nødvendigt, kan udlejere lovligt bruge alle de depositum og dets interesse at betale for skaderne. Hvis depositum og dens interesse ikke er nok til fuldt ud at genoprette ejendommen, er den tidligere lejer regel sendt en regning for resten af ​​reparationer.

På samme måde som love om, hvorvidt en udlejer må betale renter varierer, det samme gør lovene om, hvor meget renterne skal betales. Nogle jurisdiktion love kun kræve, at udlejeren sætte penge ind på en forrentet finansielle poster, og derefter give tilbage depositum, plus depositum interesse. Anden jurisdiktion love staten nøjagtigt, hvor meget interesse for deponeringen bør tjene på et minimum. Uanset hvad, er dog, sikkerhed indlånsrente er som regel en ubetydelig sum i forhold til deponering, selv om depositum fik interesse for mange år, før at blive trukket tilbage.

Hvad er en Kvalificeret Stock mulighed?
Er elektroniske pengeoverførsler Safe?
Hvad er de bedste tips til at være en tarvelig mor?
Hvad er Gastric Bypass Insurance?
Hvad er tegnene på økonomisk udnyttelse?
Hvad er en administrator?
Hvad er de forskellige typer af udenlandske investeringer?
Hvad betyder Cash Is King Mean?
Hvad er Bill Consolidation?
Hvad er et monetært Award?
Hvad er fordelene ved Kautions Bonding?

Leave a Reply

trade online