Er kontant indkomst MOMSPLIGTIG?

I de fleste tilfælde, er kontant indkomst beskattes i henhold til kravene i den amerikanske skattelov. Undlade at indberette kontant indkomst kan betragtes som en forbrydelse. De, der gør det løber en risiko for at blive revideret, ladet civilretlige sanktioner eller endda retsforfølgelse.

Kontant indkomst, i sin natur, er meget vanskeligt at spore. Mange gange er disse betaler kontant til medarbejderen lønninger gør det, fordi de også har noget at skjule. Normalt er det i den bedste interesse for en virksomhed at holde omhyggelige optegnelser vedrørende medarbejderdreven lønningsliste. Erhverv betaler kontant kan gøre det for at gøre det lettere at fortsætte med visse former for forretningspraksis som beskæftiger ulovlige indvandrere eller betale mindre end mindstelønnen. Alligevel skal det bemærkes, at ikke alle virksomheder at betale kontant til lønninger gør det, fordi de ønsker at være skruppelløse.

Hvis USA Internal Revenue Service mener, at der kontant indkomst ikke blev rapporteret præcist Agenturet vil sandsynligvis iværksætte en revision. Da mange af de dokumenter og regnskaber normalt til rådighed for revisorerne er normalt ikke tilgængelige, når der beskæftiger sig med kontanter, revisionen sandsynligvis vil være mere vanskelig og omfattende, både for agenturet og den enkelte at blive revideret.

På nogle måder er det en god grund for en person at modtage en stor del af kontant indkomst for at sikre, at han eller hun rapportere det præcist. At opdage urapporteret kontant indkomst, kan IRS se på en række forskellige ting. For det første vil revisorer sandsynligvis se på kontoudtog. Hvis indskud overstiger rapporterede indtægter for det pågældende år, vil en begrundelse være påkrævet. For det andet, kan revisor ser på udgifter og afgøre, om der er betydeligt flere udgifter pr år end rapporteret indkomst. Hvis det er tilfældet, kunne det også kræver en vis forklare.

IRS er også kendt for ofte revision dem, der er selvstændige og de, der arbejder i job kendt for at modtage en betydelig mængde kontant indkomst, såsom mad servere og taxachauffører. Dette skyldes, at disse erhverv har mere af en fristelse til at underrapportere kontant indkomst, fordi der er færre checks and balances. For folk i disse erhverv, der stræber efter at indberette deres indkomst nøjagtigt, bør de holde gode optegnelser over deres kontant indkomst.

Mens de fleste kontant indkomst er skattepligtig, er det vigtigt at bemærke, at ikke alle kontante betalinger kan pålægges afgifter. Refusioner foretaget for erhvervslivet og rejseudgifter, for eksempel, er ikke omfattet af beskatning. For dem, usikker på om en vis indkomst er skattepligtig, er det bedst at konsultere en skatterådgiver.

Hvad er Life forsikringssvindel?
Hvad er baglæns integration?
Hvad er en Kompenserende Balance?
Hvad er Reconveyance?
Hvad er et krav udkast?
Hvad er lige løn?
Hvad er en regnskabsmæssig Ratio?
Hvad er Social Security invalideforsikring?
Hvad er Underskud Finansiering?
Hvad er en omvendt Floater?
Hvad er Free Enterprise?

Leave a Reply

trade online