How Do I Begin budgettering?

Begyndende budgetprocessen kan være skræmmende, især når enkeltpersoner frygt matematik eller basale regnskabsmæssige værktøjer. For at starte denne proces, bør du en liste over alle indtægter og udgifter, der opstår på månedlig basis. En grundlæggende budget vil have indkomster, der er anført i én kolonne, nødvendighed udgifter i en anden, og ikke-nødvendige udgifter i en tredje kolonne. Skrevet i hver af disse kolonner er det tilsvarende tal fra dit checkhæfte eller kontoudtog. Ved at bruge denne grundlæggende oplysninger, kan budgetprocessen så begynde for alvor.

List alle personlig indkomst optjent i den første kolonne i din basisbudgettet regneark. De mest konservative budgettering proces er kun en liste over de normale, repetitive indkomst optjent i job eller andre regelmæssigt udbetalte aktiviteter. Indtægten skal være fratrukket alle afgifter eller regelmæssig fradrag tilbageholdt lønsedler.

Den næste kolonne indeholder nødvendighed udgifter. Nødvendighed omkostninger omfatter alle de elementer, du skal betale for at vedligeholde din basale leveomkostninger. Boliger, offentlige værker, mad, tøj, bil udbetalinger og lignende emner fornødenheder.

Når budgettering, en liste over alle almindelige ikke-væsentlige udgående pengestrømme er et must. Dette giver dig mulighed for at bestemme, hvor meget indkomst, du bruger på diverse poster, såsom et madsted, personlige ejendele, eller ferier og ture. Mange af disse poster er typisk engangsudgifter. Når du starter din budgetlægning proces, men vil du se at hver lille udgift hurtigt kan tilføje op og resultere i højere udbetalinger.

Når du har udfyldt din grundlæggende budgettering regnearket, skal du begynde at bestemme, hvor meget der skal bruges på hvert punkt. Mange hjem budgetmidler give en grundlæggende procentvise niveau for forskellige udgifter i et personligt budget. For eksempel bør boliger være et maksimum på 35 procent af den samlede indkomst, 20 procent for biler betalinger, 15 procent for mad, og så fremdeles for hver nødvendige udgifter. Dette giver et grundlag for at sammenligne dit nuværende udgifter på statsbudgettet til den foreslåede niveauer af standard bekostning niveauer.

Det budgetlægning kan gå glattere, når du bruger en computer regneark eller særligt budget program. Dette giver dig mulighed for blot at indtaste information og indstille dit budget i henhold til dine livsstil, indkomst niveau, og løbende udgifter. Softwaren kan også give mulighed for at udskrive budgettet. Dette giver dig mulighed for at opretholde papir journaler for at hjælpe med at forberede skatter eller give oplysninger til långivere. Start i det små og arbejder i et mere kompliceret system kan også gøre det lettere, hvis du er bekymret for hvordan du begynder budgetprocessen.

Hvad er en Jackpot?
Hvad er et magasin Fundraiser?
Hvad er et offshore Credit Card?
Hvad er Franchise Insurance?
Hvad er Prime Rate?
Hvordan får jeg en kulturmæcenat?
Hvad er den bedste måde at kontanter i mønter?
Hvad er de forskellige måder at betale ett Gas Bill?
Hvad er Udnyttet?
Hvad er Mobile Phone Insurance?
Hvad er en interaktiv Broker?

Leave a Reply

trade online