Hvad betyder Above Water Mean?

Over vand er et begreb, der bruges ofte til at beskrive en økonomisk tilstand, hvor de aktiver, der indehaves af en person anses for at være økonomisk rentable og stabile. Udtrykket giver indtryk af, at aktiverne i øjeblikket klarer sig på eller over forventningerne og ikke tabe penge for investor eller ejer. At være i en oven vande tilstand betyder, at den enkelte formår at bevare værdien af ​​hans eller hendes formue og administrere gæld selv i lyset af negative økonomiske situationer, der truer med at overvælde andre.

Udtrykket er undertiden udtrykkes som at holde hovedet oven vande. I denne ansøgning, er det underforstået, at der er en vis fare for aktiver miste værdi til det punkt, at ejeren opretholder et nettotab, der effektivt sænker hans eller hendes nettoformue. Når ejeren er stand til at holde hans eller hendes hoved oven vande, betyder det, at spørgsmål truer med at trække ejeren under vandet, eller reducere nettoværdien af ​​porteføljen, bliver behandlet effektivt og ejeren er lykkedes at mindst fastholde en ligelig nettoformue på trods af hvad der sker på markedet.

Fordelen ved at blive behandlet ovenfor vand er, at den enkelte sandsynligvis vil blive betragtet som en god kredit risiko og kan være i stand til at sikre yderligere finansiering for at afhjælpe en truende finanskrise. Dette vil til gengæld forstærker de finansielle reserver for den enkelte og gør det mere sandsynligt, at han eller hun vil være i stand til at klare de kommende vanskelige forhold. Af denne grund, nogle gange handle for at holde sig oven vande kræver proaktiv planlægning, der omfatter held projicere en forestående krise og tage de nødvendige skridt til at begrænse dens omfang før krisen virkelig kommer.

Opholder sig oven vande kan være en vanskelig opgave, især når økonomien generelt oplever en afmatning. For eksempel, hvis en recession opstår, og arbejdsløsheden stiger, kan husstande, der har mistet den primære indtægtskilde finder det meget svært at være opdateret om gældsforpligtelser, selv om udgifterne er trimmet til en minimum. Folk, der ventede den økonomiske afmatning og tog skridt til at sænke gæld og spare finansielle reserver før indførelsen af ​​den økonomiske nedgang vil være bedre rustet til at holde sig over vandet i hele den økonomiske krise, og være parat til at erstatte de udtømte reserver, når økonomien forbedres.

Hvad er en luksus skat?
Hvad er den bedste måde at stoppe udgifter?
Hvad er en familie lån?
Hvad er en rabat Loan?
Hvad er en Counteroffer?
Hvad er et marked Korrektion?
Hvad er en indtægt lønmodtager?
Hvad er Udskudt skat?
Hvad betyder Days in Inventory Mean?
Hvad er Market Clearing?
Hvad er et valutasymbol?

Leave a Reply

trade online