Hvad betyder Cash Is King Mean?

“Cash er konge” er en populær sætning, der bruges til at understrege vigtigheden af ​​likvide aktiver i at investere. Med den overflod af viden om aktier, obligationer, pengemarkedsforeninger, pensionskonti, og alle andre former for investeringer, er det nemt at glemme alt om, hvor vigtigt kontanter kan spille i at investere strategi. Når kontanter er konge, kan investorer med likvide aktiver befinder sig i position til at gøre utrolige tilbud.

De likvide midler er nævnt i sætningen “cash is king” betyder ikke kun den bogstavelige regninger transporteres i tegnebøger eller gemt i sparebøsser. Det kan også betyde et aktiv, der ikke er bundet op i investeringer, og dermed kan omsættes til kontanter uden straf eller grænser. Penge i kontrol eller grundlæggende opsparingskonti anses for kontanter, så er ændringen i førersædet.

Grunden primære årsag til kontanter er konge er fordi det er så flydende og tilgængelig. En husstand, der betaler for leje og dagligvarer ud af afkast på investeringer er i fare for at blive fanget brød, hvis investeringskonto pludselig næsen dyk. Selv hvis husstanden har $ 100.000 US Dollars (USD) i en pensionering konto, kan disse penge ikke kunne gemme i familien, da det er illikvide og tager tid at trække sig tilbage, på bekostning af store bøder. Men hvis denne husstand er en reserve af let adgang til kontanter, kan de fortsætte med at mødes udbetalinger og undgå problemer såsom markedsafskærmning, mens der venter på at befri andre aktiver for mere langsigtet hjælp.

For virksomhederne kan kontanter være forskellen mellem konkurs og lever for at kæmpe en anden dag. Da de fleste virksomheder bruger kasseregnskabet at administrere lønninger, kan et pludseligt tab af likvide aktiver føre til alvorlige problemer i arbejdsstyrken og eksterne marked. Nogle eksperter nævner det massive fald i aktiekurserne i løbet af 2008 finansielle krise, som delvis skyldes utilstrækkelig likvide aktiver, som har tvunget virksomhederne til at sælge ud aksjer hurtigt, til en reduceret sats, til blot at generere ekstra kontanter.

Ud over likviditeten, er cash konge, fordi det giver investorerne muligheder på markeder, der er dårligt for dem uden kontante reserver. Når markedspriserne falde på grund af en panik, investorer med kontanter har mulighed for at feje op normalt dyre aktier på lejlighedskøb priser, da deres penge ikke er bundet op i investeringer blive påvirket af krisen. Når markedstendenserne gå tilbage op, kan investorer, der tror, ​​at kontanter er konge befinder sig med en yderst værdifuld portefølje.

Hvad er en flad beskatning?
Hvad er en Master Budget?
Hvad er Fund Accounting?
Hvad er SMS Banking?
Hvad er en Fico ® Score?
Hvad er de forskellige metoder til bestemmelse Cost grundlag?
Hvordan får jeg økonomisk hjælp?
Hvad er tab afbødning?
Hvad er en administrator salg?
Hvad er en model Audit?
Hvad sker der med mine 401 (k) Når jeg Afslut mit job?

Leave a Reply

trade online