Hvad betyder Dash til papirkurven Mean?

En streg til papirkurven er en periode med overbuying med lav værdi værdipapirer. Investorer kan tro, de køber ind på markedet eller etablere gode langsigtede holdninger strømmer til værdipapirer, de synes er undervurderet. Resultatet kan være en prisinflation, og kan potentielt resultere i en spekulativ boble. Når markedet stabiliserer, kan værdien af ​​de værdipapirer falde, og kunne efterlade investorer i en sårbar position. Dette bestemt tendens ses hyppigst i Bull markeder, dem, der synes at bevæge sig i en opadgående retning.

Ligesom andre investeringer modeluner, kan en streg i papirkurven blive udløst af en forholdsvis lille, men indflydelsesrige antal investorer. De kan analysere værdipapirer, beslutter de er undervurderede, og begynde at købe dem op. Andre investorer betaler opmærksomhed og beslutter, de behøver for at tage positioner i markedet, som begynder at presse priserne op. Sælgere lærer, at de kan holde ud til høje priser, og køberne føler valideret i deres tro på, at værdipapirerne blev undervurderet på baggrund af de stigende priser.

Spørgsmålet med en streg til trash, som det fremgår af navnet, er, at de værdipapirer, der ikke kan være meget værd. Det er muligt, de vil klare sig godt på kort sigt, men på lang sigt, kan de ikke undervurderes. Kyndige investorer, der identificerer det punkt, hvor prisen toppe kan være i stand til at komme ud af position og komme væk med et overskud. Andre kan ende med at holde posen, et udtryk brugt til at beskrive mennesker fanget med dårlig investeringer, fordi de ikke genkende farlige tendenser i markedet. I en streg i papirkurven, kan folk blive tilbage med værdiløse værdipapirer.

Spekulation er en central del af engagement i markedet, og til tider spekulative opkøb ender i vinder for investor, mens det i andre, kan det skabe risici. Investorer vurdere de risici og fordele ved mulige indkøb og vejes mod markedet aktivitet som helhed til at afgøre om det bedste træk. I nogle tilfælde kan en bindestreg til papirkurv være vildledende, og investorer kan være overbevist om, at sikkerhed er et godt køb og vil placere dem godt for fremtiden. Når velrenommerede investorer er involveret, kan tempoet for spekulation stige, og så kan inflationen af ​​værdien.

Folk bekymret over at blive fanget i en streg i papirkurven kan bruge flere forskellige taktikker til at reducere risici. Den ene er at forske i potentielle indkøb omhyggeligt. Hvis en ny bestand udseende varm, snarere end at lægge hvad andre investorer gør, og udtalelser fra kommentatorer, kunne investorer gøre deres egen forskning. Årlige rapporter er tilgængelige for offentligheden, som er nyheder, der kan forklare en pludselig bølge af spekulation.

Hvad er 1099-MISC?
Hvad er de forskellige typer af finansielle derivater?
Hvad er en Revenue Center?
Hvad er Incentive kontrakter?
Hvordan køber jeg Platinum?
Hvad er Emergency Room Insurance?
Hvad er en Freehold Estate?
Hvad er en finansiel analyse af en virksomhed?
Hvad er Financial Stability Board?
Hvad er forskellen mellem Rente-og årlige omkostninger i procent Yield?
Hvordan vælger jeg den bedste Financial Accounting-software?

Leave a Reply

trade online