Hvad betyder Home Business Insurance Cover?

Forside erhvervsforsikring giver husejere og lejere med både skader og erstatningsansvar dækning. Den forsikring kan dække skader på et hjem, dets indretning og husholdnings-teknologi, samt beskytte boligejer eller lejer fra personlige økonomiske ansvar for skader eller ulykker, der fandt sted i løbet af drive forretning på. Hjem erhvervsforsikring kan også købes til dækning af ulykker og hændelser, som finder sted i eller med et hjem virksomhed ejers bil.

Mange mennesker arbejder eller anden form for hjemme-baseret forretning. For eksempel arbejder mange professionelle, såsom advokater, computer programmører, eller terapeuter ud af deres hjem. Håndværkere kan også styre en hjemme-baseret workshop, og visse folk engagere sig i direkte salg af produkter som kosmetik, vandfiltre, eller mad opbevaringsbeholdere. Mens disse iværksættere og erhvervsfolk kan have både udskiftning og ansvarsforsikring på deres hjem, kan denne dækning være ugyldig, hvis det fastslås, at hjemmet fungerer som et forretningssted. Hertil kommer, at selv hvis en boligejer eller lejer politik dækker skader på nogle elementer i hjemmet kan beskadigelse eller ødelæggelse til et element, der jævnligt bruges i erhvervslivet udelukkes fra dækning. Dette betyder, at hvis en familie computer er ødelagt ved brand eller stjålet, kan dens ejer ikke være berettiget til erstatning, hvis forsikringsselskabet finder ud af, at computeren også bruges i at drive en virksomhed.

Lignende ansvarsforsikring findes også. En mangel på hjem erhvervsforsikring kan foretage en individuel sårbare, hvis nogen har en ulykke i sit hjem, når der udføres anden form for forretning. Tabet af dækningen kan forekomme, selv om den besøgende besøger hjemmet af andre årsager end forretning. Hvis hændelsen sker i en erhvervsmæssig sammenhæng, kan den boligejer eller lejer ansvarlig for skade forårsaget af en glide eller hundebid.

Home business forsikringsdækning varierer, og i nogle tilfælde kan tilføjes på som en rytter til en eksisterende forsikring. Personer, der holder en eller anden form for fejlbehandling forsikring kan også vælge at spørge om sin dækning i et hjem erhvervsmæssig sammenhæng. Hvis hjemmeholdet virksomhedsejeren har ansatte, selv familie medlemmer eller deres egne børn, skal han nævne det til sin forsikring agent til at sikre, at han får den rigtige slags hjem erhvervsforsikring. Desuden bør hjemme virksomhedsejere, der fører en fortegnelse over varer eller produkter at sikre, at deres dækning vil erstatte eller refundere dem for skader på disse poster.

Hvad er risiko Justeret ydeevne?
Hvad er en lærer Credit Union?
Hvordan evaluerer jeg Stock ydeevne?
Hvad er en betaling på konto?
Hvordan beregner jeg nulkuponobligation Yield?
Hvad er de bedste tip til Oil Futures Trading?
Hvad er Ejendom skade?
Kan jeg få et realkreditlån lån med Bad Credit?
Hvad er Financial Management Analyse?
Hvad er Overførselsindkomster?
Hvad er Stock Portfolio Management?

Leave a Reply

trade online