Hvad betyder Skin i Game Mean?

Den slang udtrykket “put huden i spillet,” tilskrives normalt Warren Buffett, henviser til højtstående medlemmer af et selskab, der investerer i selskabets aktier. Buffett, en kendt investor i USA, tiltrak berømmelse for at blive en af ​​de rigeste mænd i verden ved hjælp af en bred vifte af investeringer taktik, hvoraf mange han delte i bøger, interviews, og gennem andre medier. Buffett udtalelser om investeringsstrategi er blevet udnyttet af mennesker over hele verden til at gøre mere rutinerede og mere effektive investeringer.

Teorien bag lægge hud i spillet er, at det sikrer, at de mennesker, der driver en virksomhed også har en direkte interesse i at drive virksomheden godt. Når nogen ejer aktier i et selskab, hun eller han ønsker virksomheden at udføre på et højt niveau for at generere afkast. At have hud i spillet er forskellig fra at have performance-baseret bonus og andre former for kompensation, fordi der vil være direkte konsekvenser, hvis værdien af ​​virksomhedens varelager falder

folk rent faktisk vil miste penge, hvis deres virksomhed ikke udføre.

Derudover fungerer holde bestanden som en tillidserklæring. Medlemmer af offentligheden er mere interesserede i at investere, når de ser, at virksomhedens medarbejdere har nok tro på selskabet til at købe aktier i det. Dette vil igen fremme bedre aktiekurser, fordi mere interesseret i en aktie normalt stiger værdien. Aktionærer, der bevarer deres lager selv gennem uslebne patches kan også styrke fremtiden for deres virksomheder ved at gøre det klart, at de har tillid, at selskabet vil ride stormen af.

Nogle højt rangerende personale kan acceptere kompensation i form af materiel som et tegn på tro i virksomheden, og andre kan købe aktier for at få deres hud i spillet. Der skal udvises forsigtighed for at undgå situationer, hvor mennesker kunne blive beskyldt for insiderhandel. I insiderhandel, bruger folk viden, som ikke er offentlige informationer at træffe beslutninger om, hvilke bestande at købe og sælge, og hvordan man kan skabe balance i deres porteføljer.

Dette udtryk har også været anvendt mere generelt at henvise til tanken om, at en form for investeringer, uanset om det er økonomisk, følelsesmæssigt eller på anden måde, kan på den del af befolkningen er involveret i det tilstræbes at forbedre resultatet. For eksempel kan borgere opfordres til at få deres skind i spillet under en finansiel krise og foretage indkøb, således at markedet for forbrugsvarer vil stige og fremme den økonomiske genopretning.

Hvad er Liquor ansvar?
Hvad er en Payment Bond?
Hvad betyder Days in Inventory Mean?
Hvad er ubalanceret vækst?
Hvad er en velkonsolideret selvangivelse?
Hvad er Fannie Mae?
Hvad er rate Lån?
Hvad er det første-Time Homebuyer Credit?
Hvad er de bedste tips til brug af selvangivelsen Software?
Hvad er Cost of Equity Capital?
Hvad er en regnskabsmæssig Ratio?

Leave a Reply

trade online