Hvad bør jeg vide om navngivning af min ejendom som støttemodtager?

At vælge at navngive en ejendom som modtageren for en sidste vilje og testamente eller selv for en livsforsikring eller anden form for pensionering konto er en beslutning, der bør kun ske efter nøje overvejelse. Med både fordele og ulemper forbundet med handlingen, navngivning af ejendom som modtager kan være en fantastisk måde at beskytte dine interesser og sørg for at pengene går, hvor du vil have det til at gå, eller det kunne være et valg, der skaber problemer for kære. Inden der træffer beslutningen, er det vigtigt at overveje typen af ​​de involverede aktiver, og hvordan gældende lovgivning ville påvirke fordelingen af ​​provenuet fra dette aktiv.

Et punkt at huske på er, når navngivning af en ejendom som modtager, disse aktiver forventes at gå igennem en skifteretten proces, når du dør. I nogle tilfælde kan dette være en meget god ting, da det i sidste ende vil betyde, at aktiverne vil blive behandlet på en måde, der sikrer dine efterladte er i stand til at modtage det maksimale udbytte fra boet. Husk på, at skifteretten er en proces, der kan tage nogen tid. I den mellemliggende periode vil kære ikke har adgang til disse aktiver, som kunne skabe vanskeligheder med at løse nogen af ​​dine udtjente udgifter. Af denne grund vælger mange mennesker til at sørge for, at mindst et par af aktiver, som provenuet fra en livsforsikring, bærer navne på ægtefæller, børn eller andre kære som modtagere, hvilket gør det muligt for disse midler til blive udbetalt hellere før end senere.

Med pensionering programmer såsom individuelle pensionskonti (IRAS) eller individuelle opsparingskonti (ISA), er der også skattemæssige konsekvenser at overveje, før navngive ejendom som modtager for disse typer af aktiver. I mange tilfælde er muligheden for en skatteudskydelse erklæres ugyldige, når provenuet er i hænderne på den ejendom, hvilket skaber en ekstra skattebyrde, der skal løses. Derimod er det ikke nødvendigvis tilfældet, hvis en ægtefælle eller partner er navngivet som modtageren for IRA eller ISA. Consulting en ejendom planner kan hjælpe med at afklare de skattemæssige konsekvenser, som i dag, og støtten til at beslutte, hvordan du opsætter modtageren for dette og andre former for skatte-udskudte pensionskonti.

I mange lande, også navngive ejendom som modtager skaber en situation, hvor kreditorer kan sørge for at indsamle alle udestående gæld fra boet korrekt. Dette er ikke nødvendigvis tilfældet, når en person er nævnt som en modtager. Hvis idéen er at sikre visse aktiver går til enkeltpersoner og ikke er underlagt bruges til at afbetale gæld, og sørg for disse aktiver ikke er knyttet til ejendommen er en meget god idé.

Husk, at med nogle aktiver, navngive ejendom som modtageren sandsynligvis vil være en meget fornuftig beslutning. Dette er ofte tilfældet i form af fast ejendom bedrifter og andre aktiver, som du foretrækker at give videre til andre, til lang tids brug. Det centrale er at identificere, hvad du ønsker at have gjort med hver af de aktiver, behandle alle aktuelle skat love og andre regler, der ville påvirke disse ønsker på nogle måde, derefter beslutte, om navngivning og enkelte eller ejendom som modtager er mere på linje med det ultimative mål. Ved at tage tid til at vurdere alle relevante faktorer, kan du tage den rigtige beslutning.

Hvad er et udskudt Del?
Hvordan vælger jeg den bedste gældsforvaltning programmer?
Hvad betyder Dash til papirkurven Mean?
Hvad er stokastisk modellering?
Hvad er en formueskat?
Hvad er det bedste tip til at holde en ungdomsudveksling Fundraiser?
Hvad er en direkte långiver Payday Loan?
Hvad er en føderal Dental Plan?
Hvad er Telefon Banking?
Hvad er kontrol med likvide midler?
Hvad er cost plus pricing?

Leave a Reply

trade online