Hvad Combat betale?

Combat løn er ekstra løn, som bliver tilbudt til medlemmerne af en militær, mens de tjener i kampzoner. Mange militære tilbyder bekæmpe betale for at deres medlemmer i erkendelse af den øgede risiko ved at arbejde i kampzoner, og bekæmpe betaler, ofte får særbehandling på selvangivelsen. For eksempel kan bekæmpe betale være skattefri i nogle lande, selvom enkelte soldater absolut bør kontakte en revisor til at bekræfte dette, og for at få yderligere detaljer.

Officielt er bekæmpe betale kendt kendt som “overhængende fare løn”, hvilket afspejler det faktum, at mens soldater er i kampzoner, de er i en umiddelbar tilstand af fare, og derfor, de fortjener særlig kompensation for deres service. Combat rettigheder varierer, afhængigt af rang og militæret, hvor nogen tjener, og de kan også være ledsaget af modgang pligt til at betale en løn bonus, der tilbydes til folk, der er tvunget til at arbejde og leve under forhold, der ligger under deres vante standard .

De fleste militæret har en kompleks militær betale diagram, som beskriver den løn tilgængelige for folk på alle rang, sammen med løn fordele. Combat betale diagrammer indeholder en liste over de steder, der betragtes som kampzoner. Kampzoner er normalt nationer, hvor en militær er aktivt involveret i en konflikt, sammen med visse områder af havet, der anvendes til militære iscenesættelse. Omkringliggende nationer anvendes til at huse baser kan også være inkluderet på en kamp løn diagram, fordi disse nationer ofte betragtes som legitime mål af fjenden.

Mens du er på implementering, er soldater mulighed for at få adgang til en række særlige betaling fordele, herunder bekæmpelse af løn-og modgang pligt til at betale. Soldater med familier, for eksempel modtager kan betale for at kompensere dem for familiens separation, og familiemedlemmer kan være berettiget til særlige betalinger for at kompensere for manglen på et familiemedlem. Aktive pligt soldater kan også være berettiget til at få adgang til specielle opsparingsordninger, der tilbyder høje renter, sammen med andre finansielle fordele som reducerede skatter.

Medlemmer af militæret ville være klogt at sidde ned med en militær løn diagram for at sikre, at de bliver betalt korrekt, og at se, hvad slags ekstra bonusser, de er berettiget til. Finansielle rådgivere kan give yderligere oplysninger om særlige pligt løn, bonusser, og den finansielle planlægning for medlemmer af militæret. I nationer, hvor kvinder er begrænset fra at tjene i kamp stillinger, er kvinder stadig berettiget til at bekæmpe betale så længe, ​​som de tjener i kampzoner, selvom de aldrig se kamp.

Hvordan rapporterer jeg Bank bedrageri?
Hvad er et abstrakt i afsnit?
Hvad er et realkreditlån gældskvote?
Hvad er en indsat Trust Fund?
Hvad er Materielle aktiver?
Hvad er Amortisering?
Hvad er Private Equity Real Estate?
Hvordan vælger jeg mellem en september IRA og et 401k?
Hvordan vælger jeg den bedste Wealth Management Service?
Hvad er en leasingkontrakt?
Hvad er en Faldende Triangle?

Leave a Reply

trade online