Hvad den offentlige gæld?

Statsgæld, også kendt som den offentlige gæld, er nogen penge eller kredit som påhviler enhver niveau i regeringen. Dette omfatter både gæld til interne kreditorer såvel som udenlandske banker eller andre lande. Forståelse af den offentlige gæld er en god måde at forstå økonomien i en nation inden for en global kontekst

de lande med højere niveauer af den offentlige gæld er ofte i risiko for alvorlige økonomiske problemer, hvis recession eller skattemæssige nødsituationer opstår.

Mange mennesker er ikke klar over, at den offentlige gæld er indirekte ansvarlig for borgerne. Faktisk betaler det offentlige for de fleste gæld opstår gennem skatter eller ved at købe regeringen udstedte værdipapirer og obligationer. En statsobligation er generelt betragtes som en glimrende investering, takket være favorable renter og en lav risiko. Ved at købe obligationer, er offentlig finansiering tilbagebetaling af statsgælden, både nationale og kommunale.

Der er mange grunde til, at en regering måtte pådrage sig gæld. Nogle af de ældste eksempler på den offentlige gæld tilbage til rigelige krige mellem England og Frankrig i middelalderen. Krig er ofte en årsag til øget statsgæld, men simpel udvidelse og levering til borgerne er endnu mere almindelige årsager. Ligesom en familie kan tage et boliglån på ideen om, at de vil fortsætte med at opretholde deres indkomst og dermed, at afbetale gælden i sidste ende, får de også regeringerne tager på gæld med henblik på at fremlægge og udvide deres tjenester og økonomi.

Hvorvidt der på den offentlige gæld er en god idé er et spørgsmål af stor debat blandt økonomer. I klassisk keynesiansk teori, er en vis mængde af gæld acceptabelt, så længe det bruges til at stimulere den nationale økonomi. Andre teorier tyder på, at et land ikke må vokse hurtigere end dens ressourcer tillader det, og råd mod pådrage offentlige gæld.

Mange er enige om, at der er stor fare, hvis offentlige gæld bliver overvældende. I kritiske situationer, har regeringerne misligholdt gæld eller har nægtet at overtage betalinger efter et statsligt vælte. Den nedfald af 2008 globale finansielle krise har bragt den offentlige gæld problemer i skarp relief, især i det land, Grækenland. Enorme niveauer af den offentlige gæld kombineret med en konkurrencedygtig på markedet, er faldende bruttonationalprodukt (BNP) og en manglende evne til at devaluere deres valuta sætte denne gang velstående nation på randen af ​​konkurs.

Mængden af ​​den offentlige gæld for et land er typisk målt ved forholdet mellem gæld og BNP. Den Europæiske Union erklærede i dannelsen af ​​euroområdet, at et land ikke kan blive medlem af zonen, medmindre det vedligeholdt en offentlig gæld på under 60% af sit BNP. I henhold til 2009 statistik, opretholdt Grækenland en gæld i forhold til BNP på 113,4%, havde USA 52,9%, og Mozambique havde den mindste offentlige gæld med en ratio på 3,7%.

Det er vigtigt at huske, at de regionale og lokale regeringer er stand til at pådrage den offentlige gæld samt. Selvom generelt på en mindre skala, kan denne form for offentlig gæld, der stadig har store ripple effekt på et lands økonomi. Hvis en by eller stat regering ikke kan betale sin gæld, kan den nationale regering er nødt til at redde dem ud, hvilket fører til yderligere offentlige udgifter på nationalt plan.

Hvordan reducerer jeg et kreditkort Finance Charge?
Hvad er sølv runder?
Hvad er forskellen mellem et kredit historie og et Credit Score?
Hvad skal jeg gøre hvis jeg Owe efterbetaling af skat?
Hvad er en likviditet?
Hvad er et bud anmodning?
Hvad er Lognormal Distribution?
Hvad er en rabat Note?
Hvad er Endowment Skat?
Hvad er en samlekonto?
Hvad er Bail?

Leave a Reply

trade online