Hvad der er en forsikring?

En forsikring er en kontrakt, der skitserer et forsikringsselskabs forpligtelser til en præmie-betalende part, kendt som forsikringstageren. Der er rigtig mange forskellige typer af forsikring, med sygesikring, bil-forsikring, livsforsikring, og homeowner forsikring blandt de mest almindelige. Uanset typen af ​​forsikring, en forsikringspolice består normalt af seks sektioner: erklæringer, definitioner, lister over omfattede varer, undtagelser, betingelser og påtegninger.

Når forsikringstageren køb forsikring, bliver han hovedsageligt at købe finansielle kompensation, som vil blive udbetalt til ham af hans forsikringsselskab, efter en støtteberettiget begivenhed. Skulle han købe sygesikring, for eksempel, er hans forsikringsselskab forventes at betale for støtteberettigede sundhedspleje udgifter. De omstændigheder, hvorved en forsikringstageren vil eller ikke vil modtage dækning er skitseret i en forsikringspolice, eller en kontrakt, som specificerer forsikringsselskabets præcise forpligtelser over for ham.

Normalt, er første del af en forsikringspolice kendt som erklæringerne sektion. Dette afsnit indeholder oplysninger om forsikringstageren, såsom hans navn og adresse. Det indeholder også oplysninger om den enhed, der er ved at blive forsikret. For eksempel kan en bil forsikring erklæringer side listen sådanne detaljer som fabrikat og model af forsikringstagerens bil. Hertil kommer, som regel dette afsnit indeholder oplysninger om forsikring selve planen, såsom præmien beløb og de datoer, hvor politikken er gyldig.

Ofte er disse erklæringer følges op af en definitioner sektion. Dette afsnit præciserer den præcise betydning af bestemte ord anvendes inden for politik med henblik på at undgå fejlfortolkninger. For eksempel kan en sygeforsikring politik definere sådanne vilkår som ambulant procedure eller allerede eksisterende tilstand.

Disse definitioner er generelt efterfulgt af tre lister: dækket emner, udelukkelser og betingelser. Listen over omfattede emner stater hver enkelt type af hændelse eller begivenhed, som dækningen vil blive tilbudt til forsikringstageren. Omvendt udelukkelser listen samler hændelser eller begivenheder, hvor dækningen ikke vil blive tilbudt. Endelig er betingelserne afsnit indeholder forhold, som kan ugyldiggøre forsikringstageren dækning efter en ellers berettiget hændelse eller begivenhed. En bil forsikring, for eksempel stat kan i sine betingelser, at forsikringstageren ikke vil modtage kompensation for en ulykke, der skete, mens han var beruset.

Endelig har mange forsikringer ende med en påtegninger sektion. Påtegninger er bestemmelser, som normalt unikke for en bestemt politik, og som tilsidesætter betingelserne i andre afsnit af denne politik. Hovedparten af ​​en forsikringspolice normalt består af en standard kontrakt, og de erklæringer og påtegninger er ofte de eneste afsnit, der er redigeret til at passe hver forsikringstageren.

Hvad er en Quitclaim Deed?
Hvad er en Brokerage?
Hvad er Retrocession?
Hvad er skattefordelen regel?
Hvordan vælger jeg den bedste fondsmæglerselskaber?
Hvad er FEMA Flood Insurance?
Hvad er en føderal Dental Plan?
Hvad er en Køb-Down?
Hvad er Kapitalgevinster?
Hvad er en forsikringssvindel undersøgelse?
Hvad er fordelene af råvare penge?

Leave a Reply

trade online