Hvad der er involveret i kreditrisiko Scoring?

Kreditrisiko scoring indebærer en vurdering af sandsynligheden for en bestemt låntager misligholder et lån, og derefter bruge et pointsystem til at tillægge en kredit score til, at låntager, som afspejler denne risiko. Reporting agenturer udarbejde kredit rapporter for forbrugerne, forretningsenheder, og regeringer. Kreditorer opnå kredit rapporter fra kreditbureauer før de går med til at udstede nye lån til potentielle låntagere. Låntagere, der udgør en høj kreditrisiko, skal betale højere renter end kreditværdige låntagere.

Forbrugerkredit bureauer undersøge en låntager fortid kredit historie og nuværende gældsniveau i løbet af kreditrisikoen scoring proces. Credit rapporter til brugerne anvende bare nummererede risiko pointsystem, inden for hvilke mennesker, der er lav kreditrisiko har high scores, og folk, der er høj risiko låntagere får lav score. Kreditorer give kreditoplysningsbureauer med månedlige rapporter, der viser saldi i øjeblikket skylder låntagere, og hvorvidt gælden udbetalinger blev foretaget i rette tid. Overdreven gæld og hyppige forsinkede betalinger medføre en persons score at falde. Folk, der har haft æren for mange år og altid betale deres regninger til tiden, har den bedste kredit score, og folk, der har begrænset kredit historie eller har indgivet konkursbegæring har den laveste score.

Långivere bruge kreditrisikoen scoring, når tegningsgaranti låneansøgninger for virksomhederne. Den type industri en virksomhed er i, har en indvirkning på dens kredit score, fordi nogle virksomheder statistisk set har højere fiasko satser end andre. Nogle långivere skriver ikke lån til virksomheder i visse brancher på grund af historisk høje lån misligholdelsesrate. Virksomheder i brancher, der er centrale dele af den lokale økonomi modtager normalt en høj kredit score, fordi, på lang sigt, disse virksomheder er mindst tilbøjelige til at mislykkes på grund af økonomiske faktorer.

Agenturer, der udfører kreditrisiko scoring for virksomhederne ser på størrelsen af ​​en virksomhed, dets årlige salg, og dens personale model. Større virksomheder er generelt betragtet som mere stabil end mindre virksomheder, men store virksomheder med lav indkomst og høje omkostninger er givet lave scorer. Den personlige kredit af en virksomhedsejer også påvirker en virksomhed lån, hvis långiver kræver, at ejeren til at underskrive for lånet som en personlig garant.

Ratingbureauer bruge kreditrisiko scoring til at bestemme sandsynligheden for en regering, misligholder sine gældsforpligtelser. Obligationer er en form for gæld, hvor obligationsejeren er kreditor, og regeringen udsteder obligationen er debitor. Regeringer, der bruger flere indtægter end skatter bringe modtage lav kredit score, og det gør regeringer, der tidligere har været misligholdt på obligations betalinger.

Hvad er en Core Equity Fund?
Hvad der er en som etableret certifikat?
Hvad er Documentary Credit?
Hvad er et lån Servicer?
Hvad er de bedste tips til kortslutningsbroer obligationer?
Hvad er Bolig i udlandet?
Hvad er en interaktiv Broker?
Hvad Er Baby Bonus?
Hvad er en Trust Fund?
Hvad er driftsudgifter?
Hvad er et Extended Hjem garanti?

Leave a Reply

trade online