Hvad der er sandt og Fair Value?

Retvisende værdi, regnskabsmæssigt, er en værdi, anses nøjagtigt og rimeligt af den person, der har udarbejdet en erklæring. Dette udtryk kan bruges i flere sammenhænge, ​​herunder ejendomsvurdering for skatter og forberedelse af revisionsrapporter for virksomheder. Der er ingen hårde og hurtige definitionerne, men almindeligt anerkendte regnskabsprincipper praksis giver en række retningslinjer for revisorer, der ønsker at udarbejde rapporter med en høj grad af pålidelighed. Udsagn kan underskrives eller stemples med en indikator for, at værdien er retvisende, i udtalelsen fra tilberedningsvirksomheden.

Den “sande” del af retvisende refererer til pålideligheden af ​​de oplysninger om opgørelsen. Det indikerer, at enhver citerede tal menes at være tæt på nøjagtige, baseret på tilberedningsvirksomheden kendskab til situationen. Om virksomhedernes regnskabsopgørelser, for eksempel er tallene typisk afrundede for nem bogholderi, men de bør generelt korrekt. Dette omfatter ikke kun erklæringer af kontante transaktioner, men også aktiver.

Fair værdiansættelse er baseret på at imødekomme en række standarder for at fastsætte værdien af ​​et aktiv. Disse sikrer, at revisorer brug konsistens i udarbejdelsen af ​​finansielle erklæringer. Nogle aktiver er vanskelige at værdi, fordi de ikke har nogen klar tilsvarende, der kan bruges til sammenligning. Bestande, for eksempel, er relativt let at, fordi de kan købes og sælges på det åbne marked, og folk kan se på tallene for identiske bestande. Fast ejendom er mere kompleks, fordi der ikke er identisk svarer til at sammenligne det til.

Etablering af retvisende værdi er vigtig for aktiviteter som fastlæggelsen skattepligt. Revisorer typisk ønsker at minimere ansvar for deres kunder eller arbejdsgivere, ved hjælp af tilgængelige juridiske midler til at gøre det som påstår rimeligt fradrag, og at bemærke, at ejendom afskrives over tid. Når de erklærer, at udsagn reflekterer retvisende værdi, de står ved de påstande i meddelelsen og mener, det er en præcis afspejling af kontosaldi og aktiv bedrifter.

Normer for revisorer kan afhænge af, hvilke typer af dokumenter, de er ved at forberede. Detaljeret og omfattende retningslinjer er tilgængelige fra professionelle organisationer for at tilskynde revisorer til at bruge konsekvente, retfærdige og rimelige metoder i deres arbejde. Sammenhæng er nøglen, som regnskaber, der udarbejdes af en revisor skal ligne, hvis de er forberedt af en anden regnskabs-professionelle. Hvis der skulle være radikal forskelle, den ene eller begge følger ikke regnskabsstandarder. Revisionsretten kan tilberede deres egen retvisende værdi anslår at sammenligne med de anførte totalbeløb om regnskaber erklæringer.

Hvad er en Vantage Score?
Hvad er en Slush fond?
Hvad er en Development Finance Institution?
Hvad er en forsikringspræmie refundering?
Hvad er de bedste tips for at spare penge?
Hvad er ordinære aktier?
Hvor er verdens Connected ind i en global økonomi?
Hvad er kvartalsvise Anslået moms?
Hvad er Stock Management?
Hvad er en Gold Credit Card?
Hvad var årsagen til subprime krisen?

Leave a Reply

trade online