Hvad er 1244 Stock?

1244 bestanden er en klassificering af investeringerne anvendes ved indgivelse af et kurstab på personlige skatter med Internal Revenue Service (IRS). Normalt er der en $ 3.000 US Dollars (USD) grænse for tab, der kan modregnes i den personlige indkomst. Med en 1244 lager, kan enkeltpersoner afskrive op til $ 50.000 USD som almindelige tab.

For eksempel, investerer en individuel aktionær Bob $ 100,000 USD i bestanden af ​​Corporation A. Corporation A har et vanskeligt år, og dets aktier falde dramatisk, så Bob sælger sine aktier slukket for $ 40.000 USD, hvilket skaber et tab på $ 60.000 USD. Hans yderligere investeringer klarer sig godt, og han har $ 10.000 USD i kursgevinster fra andre investeringer kilder. Normalt ville han kunne kræve $ 10.000 USD kurstab mod hans kapitalgevinster og yderligere $ 3,000 USD almindelige nederlag imod sin anden regelmæssig W2 indkomst. Hvis bestanden i Corporation A er berettiget til 1244 status, kan han nu krav på ikke blot de $ 10.000 USD kurstab mod hans kapitalgevinster, men de ekstra $ 50.000 USD i almindelige tab i forhold til hans normale W2 indkomst.

Der er et par strenge krav, som skal være opfyldt for en bestand kan betegnes som en sektion 1244 bestand. Virksomheden skal være et lille selskab, hvilket betyder, at bruttoindtægterne inklusive lager salg ikke skal være større end 1 millioner dollars USD. Det skal også være blevet et aktieselskab efter 6 november 1978. For de sidste fem år, skal selskabet have modtaget mere end 50% af sin indkomst fra kilder uden for sin udveksling relaterede aktiviteter som royalties, dividender, renter, livrenter, og salg af værdipapirer.

En 1244 stock tab kan kun opnås af en person eller et partnerskab, ikke en anden virksomhed eller ejendom. Det må have været købt på det oprindelige offentlige udbud. Bestanden i sig selv skal være enten en fælles eller foretrukne bestand, der blev købt med kontanter eller af ejendom, ikke i udveksling af andre lager eller tjenester.

Bestanden er rapporteret om IRS afsnit 1244 formularen 4797 Part II. Den aktionær, der hævder, at tabet skal føre optegnelser, der satte § 1244 bestanden bortset fra deres andre bestande. IRS forpligter dem til at holde detaljeret dokumentation. Optegnelser skal indeholde oplysninger, som viser, at selskabet kan betegnes som en mindre virksomhed selskab, og at de var de oprindelige indehavere af bestanden, beløbet aktien blev købt for og bevis på, at det var en kontant eller ejendom udveksler alle oplysninger om ejendomme overførsler for bestanden eller udbytte, der er udstedt på det så godt som selskab kvitteringer data for de sidste fem år. I tilfælde af en revision, er disse dokumenter, der kræves for at bevise aktionærens påstand om, at investeringen var en 1244 bestand.

Hvad er Udgifter i alt?
Hvordan opbygger jeg en stærk Fixed Income portefølje?
Hvad er almindeligt anerkendte revisionsprincipper?
Hvad er et Extended Hjem garanti?
Hvad er en god tro depositum?
Hvad er Trust Fund skat?
Hvad er en køber Broker?
Hvad er et erklæret Udbytte?
Hvad er en ikke-hjemmehørende selvangivelse?
Hvad er en gennemsnitlig daglig Balance?
Hvad er de forskellige typer optioner Trading værktøjer?

Leave a Reply

trade online