Hvad er 2. Realkreditlån?

Pant med 2. prioritet lån refererer til lån, som er taget ud med egenkapital i et hjem, der anvendes som sikkerhed, i tillæg til en første pant, der allerede er på hjemmesiden. En anden pant betragtes lidt mere risiko end en første prioritetslån, for hvis huset er afskærmet på, vil den første pant altid skal betales først. Pant med 2. prioritet lån er ofte nævnt i flæng med home lånekapital, fordi de placere et pant mod hjemmet, og bruge den som sikkerhed, i stedet for et personligt lån, der er usikrede. Vilkårene bør ikke forveksles med et hjem egenkapital linje af kredit, men som er mere minder om et kreditkort indledt mod hjemmet end en egentlig optaget lån.

Der er mange grunde en homeowner kan optage pant med 2. prioritet lån på hans eller hendes hjem. Nogle mennesker bruger dem til at foretage reparationer eller forbedringer i hjemmet, såsom at lægge på et nyt tag eller remodeling et badeværelse. Andre mennesker vil bruge pant med 2. prioritet lån til at betale anden gæld, såsom kreditkort gæld, der omfatter meget høje renter. Dette anbefales ikke, dog, for hvis boligejer ikke kan foretage betalinger på den anden pant, kan han eller hun ender vender afskærmning, fordi gælden er sikret ved hjemmet

kreditkort er usikret gæld.

Vilkårene af 2. realkreditlån kan variere, ligesom vilkår i en første pant. De kan være så kort som et år i længden, hvilket er forholdsvis sjældne, og så meget som 30 året. Renter på anden realkreditlån tendens til at være lidt højere end først realkreditlån på grund af den grund er nævnt ovenfor, at de betragtes som en anelse mere risikable. I forhold til de fleste andre typer af lån, dog især personlige lån, andet realkreditlån har meget lave renter.

Det er vigtigt at overveje de ekstra omkostninger forbundet med 2. realkreditlån så godt. Dette kan omfatte anvendelse gebyrer, lukning omkostninger eller ekstra gebyrer for at vurdere de eksisterende værdi og egenkapital i hjemmet. Hertil kommer, at visse af strukturen og vilkårene for lånet, før undertegnelsen af ​​en papirarbejde

selvom de fleste lån blot at kræve de månedlige betalinger over en periode af år, nogle lån har variabel rente, som kan drastisk ændre betalingen. En ballon betaling ved udgangen måtte findes i nogle pant med 2. prioritet lån så godt, så sørg for at forstå, at funktionen også.

Hvad er forbrugerundervisning finansiering?
Hvad er fælles Wedding udgifter?
Hvad er involveret i Lukning af skattehuller?
Hvad Er Matching princip?
Hvad er fordele og ulemper ved at købe smykker på Reservation?
Hvad er en rabat Note?
Hvordan vælger jeg den bedste Investment Property Group?
Hvad er en akkumulerede indtjening Skat?
Hvad er finansiel risiko?
Hvad er Ejendom dækning?
Hvad er en jule Club Savings Account?

Leave a Reply

trade online