Hvad er ADP / AVS-test?

Internal Revenue Service (IRS) kræver, at alle 401 (k) planer, der skal testes årligt. Afprøvningen opfylder flere vigtige formål. Den ene test er ADP / AVS-test, som står for den faktiske udsættelse procentvise / faktiske bidrag procent. Formålet med testen er at afgøre, om alle deltagere nyder ligeligt fra planen. Andre test er designet til at sikre, at deltagerne ikke overstiger de bidrag grænser tillades af IRS.

Der er flere nødvendige prøvninger for enhver plan. På grund af kompleksiteten af ​​testene, er de normalt udfyldes af et eksternt selskab i stedet for det selskab sponsorere planen. Svarende til skat arkivering frister, hver test har et årligt arkivering deadline. Indgivelse Fristen for ADP / AVS-test er den 15. marts. Manglende opfyldelse af arkivering deadline kan forårsage en plan for at pådrage sig store bøder, herunder diskvalifikation af planen.

ADP / AVS-test er en af ​​de mere betydelige tests, fordi de fleste 401 (k) planer er for at imødegå de konsekvenser eller overveje dens resultat i løbet af året. Det betyder, at planen sponsorer vil løbende se på de forskellige ting, der påvirker testen.

For at forstå hvad der har indflydelse på ADP / AVS-test, er det nødvendigt at kende årsagen testen eksisterer. Den underliggende idé om testen er at holde arbejdsgiverne fra at køre en 401 (k) plan, der er diskriminerende til fordel for stærkt kompenseret medarbejdere. Den meget kompenseres medarbejdergruppen er ofte består af ejere, ledere eller ledende medarbejdere. Disse mennesker, ved arten af ​​deres roller, er generelt i den bedste position til at drive en urimelig pensionsordning.

Den måde en plan ville favorisere meget kompenseret medarbejdere er ved at tilbyde en plan, der ikke er overbevisende eller til gavn for de menige medarbejdere. For eksempel er en plan, der giver en tilsvarende bidrag kun til medarbejdere, der bidrager til planens store summer hvert år, der fremmer stærkt kompenseret medarbejdere. Det er meget kompenseres der har råd til at foretage store bidrag – de vil modtage den arbejdsgiver tilsvarende bidrag, og derfor får et bedre udbytte fra planen end de ikke-højt kompenseret medarbejdere.

ADP / AVS-test vil afdække de urimelige plan, der er beskrevet ovenfor, ved at undersøge bidraget procent af hver gruppe, den meget og ikke-højt kompenseret medarbejdere. Den Test først adskiller virksomhedens medarbejdere til en af ​​de to grupper i vid udstrækning baseret på et sæt kompensation beløb. Hvis kompensationen er større end et bestemt beløb i dollar, er medarbejderen meget kompenseret. Hvis det er mindre end den angivne dollar beløb, den ansatte er ikke-yderst kompenseret.

Næste ADP / AVS-test ser på de gennemsnitlige bidrag procenter af hver gruppe som helhed. Det gennemsnitlige bidrag procent af de ikke-yderst kompenseret gruppe direkte kontrollerer det tilladte gennemsnit af de kompenserede den meget. For at bestemme de tilladte procentdel af de stærkt kompenseret gruppe, må de meget kompenseres gruppen bestå 1,25 test eller 2% i testen.

Den 1,25 testen er opfyldt, hvis den meget kompenseret gruppen ikke overstiger 1,25 gange det gennemsnitlige bidrag procent af de ikke-højt kompenseret gruppe. For eksempel, hvis den ikke-højt kompenseret gruppens gennemsnit var 3% ville det stærkt kompenseret koncernens gennemsnitlige være begrænset til 3,75%.

De 2%-test er opfyldt, hvis gennemsnitlige bidrag procent af de stærkt kompenseret gruppen ikke er mere end 2% eller ikke mere end to gange gennemsnittet af de ikke-højt kompenseret gruppe. Forenklet sagt er den meget kompenseres gruppens grænse bestemmes ved tilsætning af 2% til de ikke-yderst gruppens gennemsnitlige, eller fordobling dette gennemsnit, alt efter hvad resultatet er mindst.

Hvad er forhandlingsstyrke?
Hvad er de forskellige typer medarbejdere Benefit planer?
Hvad er en Køb-Down?
Hvad er en Savings Bond?
Hvad er Commerce?
Hvordan Kan jeg finde frem til en ejendomsforsikring Estimate?
Hvad er en Broker af Record?
Hvad er en forudbetaling?
Hvad er de forskellige typer af fundraisers?
Hvad er en konstruktion Bond?
Hvad er en Quitclaim Deed?

Leave a Reply

trade online