Hvad er ældrebyrden?

Forsørgerbyrden måler brøkdel af pårørende i en befolkning. Pårørende henvises til folk, der ikke er i arbejdsstyrken, såsom dem, der enten er for ung eller for gammel til at arbejde. Forholdet altid udtrykkes i procent og beregnes ved at dividere antallet af personer under år 15 og derover alder 64 ved antallet af personer i alderen 15 og 64 og derefter gange med 100. Forsørgerbyrden bliver en kilde til økonomisk bekymring i lande med en ældrebyrden, hvor der er et stort antal af pasningskrævende personer, især over 64 år. Dette skaber problemer for at yde social sikring og pension for dem, der har nået pensionsalderen.

Økonomer kan lave flere vigtige opdagelser om et samfund ved at studere dens alder forsørgerbyrden. Naturligvis, kan antallet af arbejdende folk versus antallet af ikke-arbejdende mennesker blive indgået. Høj forsørgerbyrden tyder på, at dem som arbejder har et større ansvar end andre lande til at sørge for pårørende. Denne støtte kommer i form af social sikring, skatter eller delte indkomst, i tilfælde af forældrene om børn.

Den del af forholdet, der består af børn kaldes den unge forsørgerbyrde, mens andelen af ​​pensionister kaldes ældrebyrden. Disse to forhold der kan sammenlignes også. For eksempel, hvis et samfund har 10.000 mennesker, og 2.000 i henhold til alder 15 og 3.000 er over alderen 64, den unge ratio er 66,7 procent (2000 divideret med 3.000).

Aldersprofil har dette navn, fordi det indikerer, at dem, der er under eller over den erhvervsaktive alder er afhængige af dem, der arbejder. Børn i henhold til 15-årige generelt er afhængige af deres forældre eller værger til at støtte dem økonomisk, mens de ældre medlemmer af befolkningen regne med statslig bistand og pension at sørge for dem økonomisk gennem pension. En del af den arbejdende befolkning indkomst går til pårørende, enten gennem indkomst eller skat. Befolkningen Forsørgerbyrden giver ikke altid en nøjagtig gengivelse af den økonomiske afhængighed, da der er folk i alderen 15 og 64, der er pårørende, som arbejdsløse eller handicappede, herunder dem, der er handicappede og psykisk syge. Snarere end at bruge afhængigheden formel, er en bedre metode til at få en idé om antallet af pårørende i et samfund til at beregne det antal personer, der modtager invalidepension.

Hvad er Gold Standard?
Hvad er driftsudgifter?
Hvad er klassisk Motorcykel Forsikring?
Hvad er en luksus skat?
Hvad er et udbudsdokument?
Hvordan vælger jeg Profitable aktier?
Hvad er de forskellige typer af hedge fond strukturer?
Hvad er vækst Regnskab?
Hvad er en Short Sale långiver?
Hvad er en rettighedserhverver?
Hvad er Financial Engineering og Risk Management?

Leave a Reply

trade online