Hvad er Afledte instrumenter?

Afledte instrumenter er alle typer af finansielle værdipapirer, der er afhængige af udførelsen af ​​anden form for underliggende sikkerhed for at have nogen værdi. Der er en række investeringsmuligheder, der er struktureret på denne måde, herunder forskellige typer af swaps, fremtidige muligheder, og futures. I nogle tilfælde kan afledte instrumenter være et udmærket middel til at maksimere afkastet af en investering, såvel som med succes sikring af en finansiel portefølje.

Siden afledte instrumenter afhænger af styrken af ​​en underliggende værdipapir eller et sæt af værdipapirer, er det vigtigt at vurdere den aktuelle status for disse værdipapirer, samt præcist projekt deres fremtidige bevægelse. For eksempel, hvis en obligation option giver en variabel rente, der er bundet direkte til udførelsen af ​​en underliggende aktie ville investor ønsker at se nærmere på den tidligere historie af denne bestand. Sammen med historien, burde den potentielle investor også overveje den stående af udstederens inden for sin særlige industri, og vurdere potentialet for denne bestand at stige i værdi i løbet af optionens løbetid. Hvis udsigterne synes attraktivt, at investere i afledte sandsynligvis vil være en god idé.

Ligesom med enhver form for investeringsaktivitet, gøre afledte instrumenter bære en vis grad af risiko. Enhver begivenhed eller markedet bevægelse, der har en negativ indvirkning på værdien af ​​det underliggende værdipapir vil også medføre, at instrumentet til at miste værdi. Dette omfatter arrangementer som politisk skift, katastrofe situationer som oversvømmelser eller orkaner, eller endda ændringer i forbrugernes efterspørgsel, der pludselig medføre et alvorligt fald i salget for selskabet, der udsteder den underliggende sikkerhed. Heldigvis kan mange af disse faktorer forudsiges nøjagtigt, hvilket minimerer risikoen for at miste en masse penge ved at investere i afledte.

Afledte instrumenter er undertiden udstedes med potentiale for investoren i sidste ende at købe aktier af den underliggende sikkerhed. Ud fra dette perspektiv, betyder det, at en investering af denne type kan være en udmærket måde at afdække en portefølje mod fremtidige køb. Erfarne investorer ofte gør brug af afdækningsstrategier af denne type med henblik på at maksimere afkastet og samtidig øge omfanget og den generelle værdi af porteføljen.

For at identificere afledte instrumenter, som viser lovende af erhvervsevne et betydeligt afkast, er det en god ide at arbejde tæt sammen med en mægler, der forstår karakteren af ​​derivater. Dette gør det nemmere at sortere igennem de mange muligheder på markedet, og fokusere på afledte finansielle instrumenter, der kan hjælpe investor at opnå hans eller hendes personlige finansielle mål. En kompetent mægler er normalt i stand til hurtigt at identificere styrker og svagheder forbundet med det underliggende værdipapir eller værdipapirer, og præcist rådgive investor, hvad de kan forvente, hvis den afledede er købt.

Hvad er fordelene ved at investere i råvarer?
Hvad er Indtægter Udgifter?
Hvordan vælger jeg den bedste brandforsikring Company?
Hvordan vælger jeg den bedste Fundraiser temaer?
Hvad er fordele og ulemper ved Tracking udgifter?
Hvad er blanke Stock certifikater?
Hvad er Telefon Banking?
Hvad er COMEX?
Hvad er et marked på Close?
Hvad er social Regnskab?
Hvordan får jeg Bonded?

Leave a Reply

trade online