Hvad er aktiverede renter?

Kapitaliserede renter har at gøre med den interesse, der er forbundet med stort set alle typer låneaftale. Dybest set kan aktiverede renter skal forstås i forhold til udgiftsført interesse, der opstår, når regelmæssig lån betalinger er ikke lavet til tiden. I mange typer af lån, er, at ubetalte renter, som er en del af den kriminelle betalingen tilføjes hovedstolen i balance i lånet.

Dog kan aktiverede renter ikke nødvendigvis kun forekomme, når betalinger sent eller er savnet. Interessen kan også afskrives i situationer, hvor betalinger er udskudt eller anden grund. For eksempel, hvis låntageren arbejder med långiver til at suspendere udbetalingerne i en kort periode kaldes dette overbærenhed. I løbet af denne aftalt tidspunkt, er betalinger ikke anses for at være kriminelle. Samtidig vil den del af de udskudte betalinger, der ville være gået i retning af påløbne renter på lånet lægges tilbage til den hovedstol, skaber kapitaliserede renter.

Der er faktisk nogle situationer, hvor aktiverede renter kan være i den bedste interesse for låntager. Dette er især tilfældet, hvis formålet med lånet var at skabe et aktiv, der vil være i stand til at generere indtægter, når den er afsluttet. En af disse situationer vil opstå, når formålet med lånet er at finansiere opførelsen af ​​en bygning. Søger en udskudt betaling arrangement skaber mere interesse og højere betalinger ned ad vejen, men det har også frigør ressourcer, der skal bruges på projektet. Når bygningen er færdig, og kan begynde at generere indtægter, vil de ekstra cash flow opveje både de højere lån betalinger og kapitaliserede renter.

I nogle tilfælde kan en långiver kan ikke have noget imod en udskudt betalingsplan, men vil være åben for at modtage kun betalinger på lånet interesse for en periode. I dette scenario kan låntager vælge at anvende en del af låneprovenuet til at foretage betalinger på den kapitaliserede renter. Dette gør det muligt for låntageren at købe lidt tid, før projektet er afsluttet, og de aktiver, der begynder at generere indtægter til at dække både lånets hovedstol og renter.

Hvad er Prime Rate?
Hvad er en elektronisk pengeoverførsel?
Hvad er aftaleindskud?
Hvad er en Bid-to-Cover Ratio?
Hvordan vælger jeg den bedste Aktuarmæssige konsulentfirmaer?
Hvad er et IOU?
Hvad er High Yield aktier?
Hvad er en finansiel revision?
Hvad er almindeligt anerkendte revisionsprincipper?
Hvad er en formueskat?
Hvad er en Kommission?

Leave a Reply

trade online