Hvad er aktivklasse Retur?

Aktivklasse afkast er det afkast, vundet af en person ved at investere i en bestemt gruppering af tilsvarende investering køretøjer. Investorer kan nedbryde aktivklasser generelt grupper som aktier og obligationer, og de kan dele dem baseres på markedsværdien eller specifikke brancher. Ved at studere aktivklasse vender tilbage, kan investorerne dommer værdipapirer i en stor gruppe uden at skulle forskningen enkelte sikkerhed. Den aktivklasser, der belønner investorerne med højere afkast har generelt større risiko er knyttet til dem så godt.

Ved en individuel forbereder sig på at investere kapital for første gang, kan det være svært at fortælle hvor man skal begynde. Der er så mange forskellige typer af papirer til rådighed på tværs af investeringen spektrum, at det er næsten umuligt at spore dem alle individuelt. Som et alternativ, bryde nogle investorer ned deres potentielle aktiver i klasser til at indsnævre området for analysen og foretage valg af værdipapirer en langt enklere proces. Disse investorer kan måle de specifikke aktivklasse vender tilbage og bruge denne information til at hjælpe dem videre.

En måde at bruge aktivklassen vender tilbage til at analysere værdipapirer er ved at udføre sektoranalyse. I sektoranalyse, ure investor en specifik del af markedet og ser, hvordan de værdipapirer inden for denne del udfører. Ideen med denne teori er, at en sektor af markedet, som klarer sig godt som en helhed vil trække alle de papirer inden den i en positiv retning. Kendskab til dette gør at vælge mellem de enkelte værdipapirer med fradrag af betydning for den samlede investering proces.

At studere aktivklasse afkast, en investor nødt til at beslutte, hvordan han vil bryde op på markedet i forskellige aktivklasser. En måde er at dele markedet i generelle grupper som aktier, fastforrentede værdipapirer som obligationer, og pengemarkedet værdipapirer. En investor ønsker måske at nedbryde aktiver af størrelsen af ​​de markedsandele, som f.eks Large Cap, Mid-cap og small cap aktier. Endelig kan en investor undersøgelse formue ved at se på, hvordan en hel industri, for eksempel den teknologiske sektor, udfører.

Investorerne kan så konstruere deres portefølje baseret på, hvad de vil have ud af aktivklasse afkast. Det er generelt anerkendt, for eksempel, bære, at bestandene mulighed for betydelige afkast, selv om de også er relativt risikable. Derimod er obligationer en mere sikker aktivklasse, men deres opgivelser er normalt beskedne. Mange kyndige investorer forsøger at balancere de aktivklasser, de besidder til at opnå en potentielt høj afkast og samtidig minimere risikoen.

Hvad er en kredit reference?
Hvad er et reguleret marked?
Hvad er forskellen mellem Løn og vederlag?
Hvad er Nuværende gæld?
Hvad er kapitalindkomst?
Hvad er en fælles-Størrelse erklæring?
Hvad er den australske Stock Exchange?
Hvad er pengemarkedsinstrumenter derivater?
Hvad er en Composite-pris?
Hvad er et bud ark?
Hvordan vælger jeg den bedste spread betting-selskaber?

Leave a Reply

trade online