Hvad er Aktuarmæssige Matematik?

Aktuarvidenskab refererer til den unikke blanding af flere forskellige studieretninger

det tjener det formål at give kvantificerbare retningslinjer for forretningsmæssige beslutninger, der involverer risikovurdering. Matematikken kræves i denne videnskab er en kompleks blanding af kalkyle, statistikker, finansielle matematik og numerisk modellering. Aktuarmæssige matematik bruges til at støtte løsninger på en række af forskellige problemer i erhvervslivet og regeringen.

Calculus er påkrævet i forsikringsmatematik, da dette emne i matematik beskæftiger sig med forandring. Mange problemer løses ved at aktuarer inddrage ændre sig over tid. Som eksempel kan nævnes, hvordan en variabel ændrer sig med alderen i den undersøgte population eller mekanisk pålidelighed ændringer med driftstimer. Calculus giver funktioner til at beskrive systemer og midler til at vurdere grænserne for disse systemer. Integralregning beløb af en variabels ændringer over tid, og differentialregning ser på ændringer per tidsenhed.

De aktioner af mennesker og deres liv events er undersøgt som led i forsikringsmatematik ved hjælp af statistik og sandsynlighed at forudsige fremtidige resultater. Videnskaben af ​​statistikker forsøg på at forudsige reaktioner fra tidligere adfærd. Der skelnes mellem tilfældige og ikke-tilfældig begivenheder og forsøger at fjerne tilfældighed fra et system til at tillade forudsigelighed.

Den tidsmæssige værdi af penge er grundlaget for mange finansielle matematiske problemer. Erkender, at dette aktiv svinger i værdi over tid komplicerer beslutningsprocessen. Ikke alene forsikringsmatematik adresse forskellige økonomiske situationer, såsom stigende eller faldende renter, men også skal omfatte funktioner calculus i analysen. Ændring af finansielle miljøer er stablet oven på ændringer i de centrale variable over tid.

Numerisk modellering giver en vis lettelse til feltet forsikringsmatematik. Ved at nedbryde problemet i minuttet sub-problemer og ved hjælp af tilnærmelser af værdier ved grænserne for den sub-problemerne, kan simple ligninger anvendes. Disse teknikker har stadig brug for at modellen den faktiske metode, der sker ændringer i det omfang det er muligt. Ofte deres anvendelse er begrænset til en del af et problem. Numerisk modellering på en sygdom mekanisme kan give en teoretisk indgang befolkningen til en algoritme, der er så løst mere stringent.

Datalogi er ofte studeres som en del af aktuarer “model pensum. Kompleksiteten af ​​problemerne forsøgt eller brug af numeriske tilnærmelser normalt mandater, at en computers evne til at beregne ligninger gentagne gange anvendes. Aktuar videnskab var stærkt forbedret med udviklingen af ​​den lille computer.

Mange brancher gavn af forsikringsmatematik. Livsforsikring borde og finansielle risici ved investeringer er almindelige anvendelser. Risikovurderinger af større anlægsprojekter kan hjælpe undgå katastrofale resultater, økonomisk og i livet for mennesker, der bor tæt på projektet. Regeringer bruger forsikringsmatematik ved vurderingen af ​​sandsynligheder og effekter af simuleret udenrigspolitiske beslutninger. Krig spil kan også bruges i undervisningen i forsikringsmatematik.

Hvad er en Equity Index Fund?
Hvad er Long-Term Disability Insurance?
Hvad er Retrocession?
Hvad er aktivklasse midler?
Hvad er et omsætteligt instrument?
Hvad er de forskellige typer af Naturgas Investments?
Hvad er en råvarerisici?
Hvad gør revisionsfirmaer gøre?
Hvad er finansiel planlægning?
Hvilke råd vil hjælpe mig med at gemme på en elregning?
Hvad er de bedste tips til optimal Asset Allocation?

Leave a Reply

trade online