Hvad er amortisering af lån?

Amortisering af lån er simpelthen processen med at en låntager betaler tilbage lånte penge i rater, og dermed reducere det udestående lånebeløb, eller hovedvirksomhed. Dette er i modsætning til et lån, hvor låntageren betaler det fulde beløb i én betaling. Den væsentligste effekt af lånet Afskrivningsgrundlaget reduceres risiko for långiver, både hvad angår risikoen for tilbagebetaling og virkningerne af renter.

En amortizing lån er en, hvor låntager får regelmæssige tilbagebetalinger. Normalt er disse afdrag dækker både en luns af lånebeløbet eller hovedstol, plus en rentebetaling. Selv om det overordnede tilbagebetaling beløbet er fastsat, kan den interesse tilbagebetaling ikke være. For eksempel, som regel en personlig bank lån har en fast rente, betyder det udbetalte beløb i retning af renter hver måned er den samme i hele låneperioden. Med et realkreditlån, er renten normalt variabel, hvilket betyder, at tilbagebetaling beløb kan ændre sig betydeligt. Det er også muligt at have en fast rente, men forskellige rentebetaling beløb. For eksempel, i lån hvor hver rentebetaling er baseret på den aktuelle udestående gæld, ikke hele lånebeløbet vil rentebetalingerne aftage med tiden.

Den største fordel ved amortisering af lån til en långiver er reduceret kreditrisiko. Det er simpelthen fordi, hvis en låntager ikke standard vil långiver allerede har alle de penge, der er blevet tilbagebetalt. Dette er kontrast til et alt eller intet-situation, hvis der er en enkelt tilbagebetaling. Den omstændighed, at restgælden falder i løbet af låneperioden betyder også en långiver i et fastforrentet lån står over for en konstant faldende eksponering for renterisiko. Dette betyder, at der er mindre fare for, at hun vil miste, hvis renten stiger, og dermed ikke er at få det bedst mulige afkast fra at låne penge.

Den reneste form af lån afskrivning er der, hvor afdrag bliver delt ligeligt over låneperioden. Dette behøver ikke at være tilfældet, selv om. I nogle tilfælde. Den faktiske betalingsbeløbet ændringer fra måned til måned I andre tilfælde, såsom mange realkreditlån det betalte beløb er den samme, men proportionerne af betalingen, der går i retning af at tilbagebetale balance og betale renter forandring. Almindeligvis vil andelen gå i retning af rente være højere i begyndelsen af ​​lånet.

Kontrasten til amortisering af lån er normalt omtales som et stående lån. Det er her den fulde hovedstol tilbagebetalt ved slutningen af ​​låneperioden. Det mest almindelige eksempel på dette er en interesse-kun pant.

Hvad er en dag Trading Room?
Hvad er kredit historie?
Hvad er Producent kuponer?
Hvad er en empirisk Sandsynlighed?
Hvad er et SSN?
Hvad er økonomisk afhængighed?
Hvad er en teoretisk værdi?
Hvad er en Payroll Audit?
Hvad er en omvendt Floater?
Hvad Er MACRS?
Hvad er det binomiale Option Pricing Model?

Leave a Reply

trade online