Hvad Er AMT fritagelse?

Den alternative minimum skat (AMT) undtagelsen er en base mængde mennesker bruger, når det bestemmes, hvis de skylder nogen AMT i et givet år. Skattemyndighederne oprindeligt skabt AMT undgå situationer, hvor velhavende mennesker har anvendt en række smuthuller i skattelovgivningen for at undgå at betale skat. Under dette system, skal folk sammenligne deres samlede skat på almindelig indkomstskat formularer med deres AMT ansvar. Hvis AMT ansvar er større, og beløbet er højere end den fritagelse, den skattepligtige skylder nogle ekstra skat.

Oprindeligt var formålet med AMT var at løse nogle af de mest velhavende skatteydere. Et problem med systemet har været den fejlslagne AMT fritagelse for at holde trit med inflationen, hvilket resulterer i situationer, hvor mennesker ender på grund af afgifter i henhold til ordningen på trods af middelklassens indkomster. Regeringens periodisk tilpasser beløbet til at løse problemet, men justeringerne ikke altid bevæger sig hurtigt nok.

At afgøre, om folk skylder ekstra skatter, er det nødvendigt at udfylde en formular 6251. På denne formular, erklærer folk deres indkomst ligesom de gør på almindelige skatter, og får lov til at tage en række fradrag. Der er ikke så mange fradrag til rådighed som med konventionelle skat former. Ved afslutningen af ​​formularen, skrive folk ned deres skattepligt i henhold til deres beregninger. Hvis ansvar er lavere end AMT undtagelsen, at de ikke skylder nogen ekstra skatter, og de kan fortsætte med deres almindelige selvangivelse.

I tilfælde, hvor beløbet er højere end AMT fritagelse, skylder skatteyderne ekstra skatter på indkomst over hætten. Det præcise beløb varierer, afhængigt af den nuværende politik, men kan være betydelig i nogle tilfælde. Folk indsende dette sammen med deres almindelige indkomstskatter. Der er nogle skridt, folk kan tage for at forsøge at falde under AMT fritagelse for at undgå dette problem med skatten, og en revisor kan tilbyde rådgivning og bistand på grundlag af en individuel finansielle situation.

Et problem med AMT er, at mange skatteydere, der ikke er klar over det, eller tror det kun gælder for meget rige mennesker. Som et resultat, folk nogle gange bliver overraskede af en IRS revision, der ender i et krav om efterbetaling af AMT sammen med gebyrer. Skatteyderne bør tale med deres revisorer om, hvorvidt de skal udfylde en formular 6251 at afgøre, om de skylder ekstra skatter. Hvis der er nogen tvivl om, ligger under de AMT undtagelsen, skal de udfylde formularen for at være på den sikre side.

Hvad er en Financial Accounting Analyse?
Hvad er overskud Analyse?
Hvad er Managerial Finance?
Hvad er de forskellige typer af finansielle Benchmarking?
Hvad er Underwriting?
Hvad er en model Audit?
Hvad er en direkte finansiering Lease?
Hvad er en Karriereudvikling lån?
Hvad er et gældsbevis salg?
Hvordan kan jeg ansøge om stipendier?
Hvad er et automatisk udbetaling?

Leave a Reply

trade online