Hvad er Annuitization?

Annuitization er arbejdet med at omsætte et engangsbeløb til en strøm af konstant betalinger over tid. Dette kan gøres for mange forskellige typer af indtjening og gevinster, herunder pensionsindtægt, pensioner, lotteri gevinster, og arvede beløb. Annuitization garanterer en regelmæssig betaling for enten en fastsat periode, indtil beløbet er betalt ud, eller i nogle tilfælde indtil sin død modtageren.

Ofte er annuitization anvendes til distribution af pensionering konti. Snarere end at tage en enkelt klump betaling, kan en pensionist annuitize tjent og investeret pensionskasser til at erstatte den månedlige indkomst, som vil forsvinde på pension. Generelt kan en tilbagetrækningskonto såsom en IRA indbetales på over en karriere, og modnes, eller bliver tilgængelig for tilbagetrækning uden straf, når ejeren har nået en vis alder. Indtjeningen er normalt skattefri udskudt, hvilket betyder, at de ikke beskattes, før de er fjernet. Nogle mennesker vælger annuitization hvis den betalte årlige betalinger vil være lavere generelt end dem, der betales for et engangsbeløb tilbagetrækning.

Hvis en person har behov for at øge indkomsten før pensionering, kan det være muligt at annuitize pensionskonti, før de når den forbudte pensionsalderen. Eventuelle udbetalinger kan være genstand for beskatning sanktioner, men tager annuitized betalinger kan mindske skattetrykket i forhold til at trække hele det engangsbeløb på kontoen. Hvis de finansielle betingelser opstår, kan en person være i stand til at stoppe annuitization og gå tilbage til at dyrke tegne sig for en fremtidig pensionering.

Annuitizing en konto kan garantere for betalinger for en bestemt periode eller, indtil summen løber ud. Nogle former for forsikring, kaldet livrenter, kan garantere for betalinger, indtil død af politikken ejeren, som kan sikre en indkomst for livet. Afhængig af strukturen af ​​kontoen, et kontohaver eller politik ejer kan være i stand til at navngive modtagerne, såsom en ægtefælle eller børn, bør han eller hun dør, før summen er helt spredt. I disse tilfælde vil annuitization betalinger fortsat, indtil kontoen var opbrugt, men overføres til navngivne modtagere til brug.

Lotterigevinster kan undertiden være distribueres gennem årlige betalinger i stedet for et engangsbeløb. Dette sker ofte med ekstrem høj udbetalingsbeløb, som dem over én million US Dollars (USD). Den annuitization af lotteri gevinster kan nogle gange give vinderen en højere procentdel af det beløb vundet overordnede, da skatteprocenten kan være lavere, årlige rater end for et engangsbeløb. En anden potentiel upside på annuitization med ekstraordinære lotteri gevinster er, at en vinder er mindre i stand til at overforbrug og kan være bedre i stand til at håndtere mindre beløb fordelt over tid.

Hvad er de forskellige typer af private equity-midler?
Hvordan vælger jeg den bedste Gæld samlegodsspeditør?
Hvad er en regnskabsmæssig konventionen?
Hvad er Treasury Stock?
Hvad er Lognormal Distribution?
Hvordan åbner jeg en konto?
Hvad er Bogholderi?
Hvad er en investering Forslag?
Hvad er de forskellige områder af Asset Management?
Hvad er en udbetaling?
Hvad er raavarelagre?

Leave a Reply

trade online