Hvad er år-End skatteplanlægning?

Årets udgang skatteplanlægning er processen med at styre det finansielle område for den bedste årlige skattefordel. Dette omfatter typisk timing visse former for salg, køb, eller ændringer, således at de er gennemført i den bedste tid rammen. Udskyde handling eller at sikre en vis aktivitet, der sker inden udgangen af ​​året kan have en betydelig effekt på skatteopgørelse. Der er flere interne og eksterne faktorer, der kan påvirke årets udgang skatteplanlægning så godt.

Normalt er den mest betydelige eksterne faktor i årets udgang skat planlægning er enhver ændring af skatter fra regeringen. Typiske aktioner omfatter ændringer i priser og potentielle kreditter som følge af nye tiltag fra regeringen. Disse handlinger kan have en betydelig indvirkning på, hvordan folk forvalter deres finanser i forventning om skat tid.

Nogle af de mest almindelige spørgsmål, der anses løbet af årets udgang skatteplanlægning er, når at sælge eller købe aktiver. En borger kan udskyde indtægter fra salg af aktier, udlodninger fra IRA-konti, og endda medarbejder bonusser. Hvis det er mere gavnligt at rapportere denne indkomst for indeværende år, kan det omvendte der gribes ind. Det kan også være nyttigt at konvertere investeringer såsom IRAS og 401ks til konti med en mere fordelagtig skattemæssig struktur.

Årets udgang skatteplanlægning også typisk omfatter forvaltningen af ​​fradrag. Dette kan omfatte timing af velgørende donationer, ejendom skattebetalinger, og salget af investeringer, der er ved at miste penge. Øget bidrag til pensionskonti, såsom IRAS er en anden almindelig metode til at foretage større fradrag.

Effektiv årets udgang skatteplanlægning omfatter overvejelse af både den nuværende og de kommende år,. Det er tilrådeligt at bestemme virkningen en handling ville have på både kort og langt sigt. Et salg eller udsættelse, der reducerer skatten for indeværende år kan have en stærkere negativ effekt for det næste år.

Et andet fælles aspekt ved årets udgang skatteplanlægning er at afgøre om det er mere fordelagtigt at tage standardiserede eller specificerede fradrag. I nogle tilfælde er indeholde en tydelig angivelse kan sænke skatten. Det kan kaste lys fradrag, gevinster og andre elementer, som det kan være klogt at afsætte til endnu et år.

Årets udgang skatteplanlægning ofte også omfatter optimering af alle tilgængelige skattemæssige fordele. Dette kan omfatte tegner sig for fordele som at være studerende, have et nyt barn, og indgå i en aktivitet, der kan have en ny skattemæssig fordel det år. Det omfatter også lønsumsafgift fordele såsom fleksible udgifter konti.

Hvad er afhængige påstande?
Hvad er UCC Insurance?
Hvad er Overførselsindkomster?
Hvad er fordelene til at modtage en Online Electric Bill?
Hvad er en udenlandsk direkte investeringer?
Hvad er den bedste måde at gøre ægtefællebidrag betalinger?
Hvad vil det sige at være økonomisk Opløsningsmiddel?
Hvad er COGS (vareforbrug)?
Hvad er High-Risk Life Insurance?
Hvad er en Estimering metode?
Hvad er Årsregnskabsmeddelelse Analyse?

Leave a Reply

trade online