Hvad er Årlig omsætning?

Den årlige omsætning er et begreb, der bruges til at beskrive graden af ​​forandring, som finder sted inden for et kalenderår. Generelt præsenteret som en procentdel, kan en omsætning skal beregnes til at beskrive ændringer inden for en ansat kraft, og derefter bedrifter inden for en investering portefølje, eller skifter med de investeringer, som indehaves af en investeringsforening eller anden form for børshandlede fond. I hvert program, er at identificere den årlige omsætning ratio og årsagerne bag de forandringer, der fandt sted uvurderlig, når det kommer til planlægning for fremtiden.

Når det kommer til den årlige personaleomsætning, de fleste virksomheder søger at holde forholdet så lavt som muligt. , Når en medarbejder er ansat, at arbejdsgiveren gør en investering i den pågældende medarbejder, oftest ved at uddanne de ansatte til at udføre opgaver, som han eller hun ikke kan have håndteret i fortiden. Da det koster penge at oplære nye medarbejdere, at holde fast i de nuværende medarbejdere, der er fuldt ud kompetente i deres positioner er i den bedste interesse for virksomheden. Af denne grund, vil virksomhederne ofte tilbyde incitamenter til at forblive med erhvervslivet på lang sigt. Som en bonus, også holder den årlige omsætning lave øger opfattelsen af, at virksomheden er stabil og forventes at blive omkring i mange år.

Da det vedrører investeringsaktiviteten, en årlig omsætning er forholdet eller procentdelen af ​​ændringer, der finder sted inden for en investeringsportefølje i løbet af et kalenderår. Med denne applikation, er en højere årlig omsætning, ikke nødvendigvis noget negativt, hvis det, at omsætningen rent faktisk øget værdien og mangfoldigheden af ​​porteføljen. For eksempel, hvis en investor startede året med en portefølje, der var overvældende sammensat af aktieoptioner i forbindelse med en enkelt branche vil behovet for at diversificere være tydelig. Antages det, at i løbet af året investor tog skridt til at sikre bestandene i forbindelse med andre industrier, købte et par obligationsudstedelser, og i sidste ende mindskedes hans eller hendes markedet eksponering i, at en industri, er der en god chance for, at porteføljen vil generere et højere afkast. På samme tid, vil porteføljen blive positioneret til at beskytte investor fra en pludselig nedgang inden nogen industri.

Den årlige omsætning er også brugt til at beskrive graden af ​​ændring inden for en investeringsforening eller anden form for børshandlede fond inden for et givet år. Som med at sprede en portefølje, vil lederne af en investeringsforening løbende evaluere nye investeringsmuligheder til optagelse i fonden. Dette kan indebære at sælge investeringer, der ikke udfører op til par, og er ikke ventes at blive forbedret i ydeevne i et stykke tid. Når dette er tilfældet, er en højere årlig omsætning betragtes som en positiv begivenhed, da gør skiftede dem beskyttet den bedste interesse for investorer i fonden, og tillod afkast at være så højt som muligt.

Hvad er en personlig Kassekredit?
Hvad er en optimal portefølje?
Hvad er en omvendt auktion?
Hvad er en Pigovian Skat?
Hvad er en Bearer Share?
Hvordan vælger jeg et High Yield indlånsbevis?
Hvad er Kollision dækning?
Hvad er Asset Accounting?
Hvad er et forskud Bond?
Hvad er en indsat Trust Fund?
Hvad er et forsikringsselskab, Pool?

Leave a Reply

trade online