Hvad er Asset Acquisition?

Asset opkøb er strategier, der kræver at få delvis eller fuldstændig kontrol af en virksomhed ved trinvist at købe de vigtigste aktiver i den overtagne virksomhed. Denne tilgang er forskellig fra at forsøge at erhverve en virksomhed ved at købe aktierne i bestanden, der er udstedt af selskabet, i sidste ende få en kontrollerende aktiepost i virksomheden. Med et aktiv overtagelse, er ideen at få kontrol over aktiver, der enten kan bruges i det overtagende selskab forretningstransaktioner, eller sælge disse erhvervet aktiver til et overskud til andre købere.

Brugen af ​​et aktiv opkøbsstrategi er almindeligt, når købere ønsker at få kontrol over aktiver, der ejes af en konkursramt virksomhed, men er ikke interesseret i at overtage hele virksomheden operation på grund af den økonomiske situation i selskabet. Snarere end at skulle erhverve hele driftsøkonomiske, kan investorer simpelthen vælge og vrage, hvilke aktiver er attraktive, tager skridt til at købe netop disse aktiver, og ikke behøver at beskæftige sig med alle andre bedrifter, der kan være af nogen særlig interesse. Afhængigt af situationen omkring det konkursramte selskab, ved hjælp af denne metode i stedet for at købe virksomheden og dens aktiver direkte kan koste mindre up front, mens det stadig giver rigelig belønning på bagsiden ende.

Mindre hyppigt, kan et aktiv overtagelse fremgangsmåde kunne anvendes til gradvist at få kontrol over et mål selskab. Her er den proces, der normalt er at skaffe sig kontrol over de vigtigste aktiver, der er vigtige for den løbende drift af virksomheden. Processen vil ofte tilskynder til identifikation af de aktiver, som investor eller køber ønsker at erhverve, og derefter prioritere dem baseret på faktorer som lette erhvervelse eller betydningen af ​​det enkelte aktiv til målet. Da målet bliver mere afhængig af den nye ejer af disse aktiver, mulighed for at erhverve resten af ​​operationen, enten ved at få en kontrollerende interesse gennem lager køb eller købe virksomheden direkte, kan ofte ske med en relativt lille indsats.

Anvendelse af en aktiv overtagelse kan ofte være produktiv, når buyout tilbud er afvist af målselskabet. Denne fremgangsmåde er også et levedygtigt alternativ, når chancerne for at være i stand til at købe nok aktier og opnå tilstrækkelig støtte fra aktionærerne til at montere en fjendtlig overtagelse er et sted mellem slanke og ingen. Mens de nøjagtige proces for forvaltningen af ​​aktivet købet kan kræve langsomt få kontrol over vigtige aktiver og svække målet, indtil salg er det eneste reelle mulighed, en omhyggeligt udformet erhvervelse af aktiver kan resultere i at generere et betydeligt beløb for fortjeneste over tid.

Hvad er finansiel læse og skrive?
Hvad er en omvendt Floater?
Hvad er de forskellige typer af amortisering?
Hvad er en klassificeret Balance?
Hvad er genanskaffelsesomkostninger?
Hvad er forbindelsen mellem CPI og husleje?
Hvad er de bedste tips for Short Sale købere?
Hvad er en Kontrakt Buyout?
Hvad er skat?
Hvad er de bedste tips til at sælge en livrente?
Hvad er Electronic Banking?

Leave a Reply

trade online