Hvad er Asset Auktioner?

Asset auktioner er auktioner der specifikt beskæftiger sig med salg af aktiver, der ejes af virksomheder. I nogle tilfælde er auktion at afhænde selskabets aktiver som en del af en virksomhed konkurs. På andre tidspunkter er auktion afholdt som et middel til at sælge ud af aktiver, der ikke længere er vigtige for kerneforretningen betjening, hvor selskabet er involveret for at fjerne overskuddet fra sin beholdning. I begge situationer, er målet at opnå den bedst mulige pris for hver aktiv, der er placeret på auktionen blok.

En af de mere almindelige anvendelser af aktiv auktioner er salg af aktiver, der engang var brug for en virksomhed, men ikke længere er nødvendige eller anden grund. For eksempel vil en virksomhed, der har besluttet at kombinere produktion funktioner, der engang var forvaltes i to separate faciliteter ét sted typisk ønsker at disponere over i det mindste nogle fast ejendom og udstyr som følge af fusionen. I dette scenario, gør at holde et aktiv likvidation auktion det muligt hurtigt og nemt at råde over anlæg og udstyr, der ikke længere brug for virksomheden. Ved at gøre dette, er selskabet i stand til at reducere skattetrykket, lavere dets udstyr opgørelse og aflede provenuet fra auktionen i nogle andre områder af de driftsøkonomiske.

Det er ikke ualmindeligt for aktiv auktioner at blive udnyttet, når virksomhedsejere vælger at lukke en virksomhed operation eller er tvunget til at gøre det som led i en konkurs handling. I dette scenario er målet at sælge aktiverne i den virksomhed til højest bydende. Afhængigt af arten af ​​de aktiver, kan auktionen involvere sælger alt som en kombination deal, eller tilbyder de forskellige aktiver til salg enkeltvis.

Corporate raiders ofte gør brug af aktivet auktioner efter at have sikret aktiemajoriteten i deres målsætning virksomheder. Dette er især tilfældet, når objektet er at afmontere forretning og tjene penge på overtagelse af trinvist at sælge ud af selskabets aktiver. Her, den strategi, der gør det muligt hurtigt at sørge for salg af enkelte aktiver, og måske endda sælge ud af skallen af ​​virksomheden når det er blevet ribbet for alle eller de fleste af sine aktiver.

Brug aktiv auktioner til at styre hurtigt og velordnet salg af aktiver har flere fordele. Typisk kan auktionsholdere støtte i at udbrede kendskabet til auktionen og kvalificerende købere på forhånd. Det betyder, at deltagerne i auktionen er meget sandsynligt, at være interesseret, og udbudsprocessen vil sandsynligvis blive rask. Mens auktionarius vil modtage en procentdel af salget til gengæld for hans eller hendes indsats, mange virksomheder opdage, at bruge et aktiv auktion tilgang giver større afkast, der let kan opveje auktionarius honorar, mens det stadig tillader virksomheden at modtage et rimeligt beløb fra salget.

Hvad er en limit ordre?
Hvordan vælger jeg den bedste metode til Electric Bill betaling?
Hvad er aktiverede renter?
Hvad er det schweiziske Procedure for opkøb Gold?
Hvad er Ejendom bruge?
Hvad er et tab fremførselsberettigede?
Hvad er baglæns integration?
Hvad er et realkreditlån gældskvote?
Hvad er Managed Tandpleje?
Hvad er Capital Formation?
Hvad er en Cash Credit Limit?

Leave a Reply

trade online