Hvad er Asset Purchase aftaler?

Asset købsaftaler er kontrakter, der fungerer som grundlag for salg af de aktiver, der ejes af et selskab til et andet selskab. De involverede aktiver kan være fysiske ejendom eller inddrage aktier, obligationer og andre bedrifter, der i øjeblikket er i besiddelse af det sælgende selskab. Aftaler af denne type er ofte udnyttes, når en virksomhed er ved at erhverve et andet selskab, med et øje mod at slå de to operationer i én arbejdsdag enhed.

Omfanget af aktiver, der kan indgå i forskellige typer af aktiver købsaftaler er meget bredt. Maskiner, der anvendes i en produktionsproces normalt ville blive solgt ved hjælp af denne form for aftale. På samme måde, ville bygninger og andre typer af fast ejendom bedrifter også blive solgt ved hjælp af en aktiv købekontrakten. Selv kontorartikler, kontormøbler, samt dekorative elementer, såsom væg kunst, planter eller område tæpper anvendes i receptionen områder kan blive nævnt som aktiver, der bliver overført til nye ejere via denne type aftale.

Typisk er nogen forpligtelser forbundet med de bedrifter der er nævnt i aktiv købsaftaler også overført til de nye ejere, som en del af transaktionen. For eksempel, hvis et kontor kopi maskine er en af ​​de aktiver, der er nævnt i kontrakten, og der er et udestående forfaldne saldo på maskinen, vil den nye ejer påtager sig ansvaret for, at gæld som en del af transaktionen.

Brug aktiv købsaftaler hjælper ofte at trinvist overføre aktiver i en virksomhed til en ny ejer i en fusion eller et buyout situation. Som en del af kontrakten vilkår, kan en pris, der fastsættes for hvert element er nævnt i kontrakten, eller en fast pris for hele partiet er nævnt i aftalen være tilstrækkelig. Ved specifikt at identificere de bedrifter, der sælges ved hjælp af aftalen, er der betydeligt mindre mulighed for enhver forvirring at opstå om, hvem der stadig ejer hvad, når handlen er afsluttet.

Der er en vis uenighed om, hvorvidt ejerskabet af aktiver som aktier og obligationer kan overføres ved brug af aktivet købsaftaler. I nogle indstillinger, kan brugen af ​​en kontrakt, der er mere begrænset omfang være at foretrække. Når dette er tilfældet, er fysiske aktiver solgt ved hjælp af aktiv købsaftaler, mens investeringsholdingselskab som aktier eller obligationer overføres ved hjælp af en eller flere aktiekøb aftaler. I nogle tilfælde vil handelen love, som er gældende i den lokale jurisdiktion, spiller en rolle i beslutningen om, hvilken type aftale, ville være mere praktisk valg for salget.

Hvad er et skattefradrag?
Som er bedre, en LLC eller S-Corp?
Hvad er telegrafisk Transfer?
Hvad er en stat Medarbejder Credit Union?
Hvilke faktorer påvirker prisen på en elregning?
Hvordan jeg Dispute et lovforslag?
Hvad Er formindskelse af værdi?
Hvad er et hjem rentefradraget?
Hvad er en Commodities konto?
Hvad er High Yield aktier?
Hvad den offentlige gæld?

Leave a Reply

trade online