Hvad er Audit software?

Audit software er en form for edb-program, der udfører en bred vifte af revisions ledelsesfunktioner. Nogle af de mest almindelige funktioner er database prøveudtagning, og den generation af bekræftelsen breve for kunder og leverandører. Det vigtigste formål med sådan software er at sætte fokus undtagelser af data og informere revisorer sandsynlige fejl. Selv om graden af ​​vanskeligheder eller enkelheden varierer, revision software typisk har en ikke-proceduremæssige edb-sprog, der gør det muligt for revisor til at styre data uden behov for kompleks programmering.

Mens revision software, der traditionelt bruges til at udføre grundlæggende regnefunktioner, kan den også bruges til at håndtere mere komplekse overvågningsopgaver. En sådan opgave er afprøvning. Der er software på markedet stand til revision store datasæt, som en revisor kan bruge til at analysere data på en sådan måde, at intern kontrol kan strømlines eller forstærkes. En anden opgave, der kan gøres med revisions-software er undtagelsen test, som ofte anses for at være et af de centrale aspekter af kontroller evaluering. Disse faktorer kan gøre denne software et værdifuldt aktiv for virksomheder med behovet for at behandle store mængder data på daglig basis.

I lighed med generelle regnskabs software, er revisionen software almindeligt anvendt til at hjælpe med at analysere og teste regnskabsmateriale. De målsætninger, dog variere afhængigt af programmet. For eksempel er nogle programmer designet til at dokumentere revisioner, udarbejder revisionsrapporter, og udskrive undtagelse rapporter. Andre er designet til at samle beviser, adfærd analytiske test, og evaluere intern kontrol. Der er også mere robuste programmer, der kombinerer de førnævnte kapaciteter i en enkelt pakke.

Der er talrige revision software programmer på markedet. ACL Audit Exchange er en af ​​de mest kendte produkter. TopCAATs, et program, der kører inden for Excel ®, er også på markedet. Efterhånden som flere brugere kommer til at opdage fordelene ved automatiseret revision, er flere produkter at blive indført. Mange af disse løsninger er designet til at understøtte en række forskellige operativsystemer, herunder Windows ®, Mac OS X ® og Linux blandt andre.

Revision software er stigende i popularitet blandt virksomheder i forskellige brancher. En årsag kan være, at det kan bruges til at analysere og revision af data i standard tekstfiler, samt adgang ® databaser og Excel ® projektmapper. Med hensyn til sidstnævnte anvendelse, finde mange af disse brugere, at de er i stand til at være mere produktive, fordi de kan revision ved hjælp af velkendte Excel ® skabeloner. Fremskridt i informationsteknologi har gjort udføre revisionshandlinger ledelsesfunktioner, fra en computer, mere realistisk end nogensinde før.

Hvad er en interaktiv Broker?
Hvad er de bedste måder at lære om aktier?
Hvad er en Ninja Loan?
Hvad er Verifikation af beskæftigelsen?
Hvad er bruttoindkomst?
Hvad er Disaster Insurance?
Hvad er en aktivitet formatforhold?
Hvad er gæld Finansiering?
Hvad er FICA?
Hvad er en skat Lot?
Hvad er et udbytte at Værste?

Leave a Reply

trade online