Hvad er automatiske stabilisatorer?

Da de vedrører bestræbelser på en regering til at opretholde en balance i det indre økonomi, er automatiske stabilisatorer ofte ansat. En automatisk stabilisator er et element af økonomien, der kan bidrage til at imødegå nogle aktivitet af konjunkturudviklingen, som truer med at bringe den nationale økonomi ud af balance på nogle måde. Her er nogle eksempler på, hvordan automatiske stabilisatorer arbejde for at bevare den nationale økonomi af en virksomhed på ret køl.

Det skal bemærkes, at de automatiske stabilisatorer er mere eller mindre ansat uden nogen form for direkte indgreb fra regeringen. I stedet, de fungerer som et middel til at justere statslige udgifter, når den nuværende erhvervsklima kræver en form for en ændring. For eksempel ville øgede indtægter relateret til funktionen af ​​velfærdsprogrammer resultere i en justering af de offentlige udgifter til denne post for at bevare programmet ordentligt. Samtidig ville faldende indtægter fra beskæftigelsesgraden i et land betyder stigning i arbejdsløsheden kompensation, der udbetales, med henblik på at beskæftige sig med den tendens i økonomien til at gå ind i en recession.

Automatiske stabilisatorer er indbygget i den statslige struktur. Som sådan, at de ikke kræver nogen handling fra regeringens side til at gennemføre alle nye love eller vedtage et lovforslag gennem et styrende organ for at opnå det ønskede resultat. Dette naturlige reaktion på de nuværende økonomiske forhold er med til at sikre, at nødvendige tilpasninger kan ske i tide, og ikke blive kørt ned af den til tider lange proces med at få tilladelse til at overføre penge for at dække et øjeblikkeligt behov.

For det meste går de automatiske stabilisatorer ubemærket af offentligheden, selv om de, der bistås af et skift helt sikkert er klar over, at deres situation ikke er så dybt påvirket af en ændring i økonomien. Ved at give mulighed for denne automatiske justering i skatteindtægter og statslige operationer, gøre automatiske stabilisatorer det muligt for det store flertal af borgerne at vejret vil ændringen relativ lethed.

Automatiske stabilisatorer ikke lykkedes at bekæmpe ekstreme ændringer i økonomien. Den vigtigste funktion af automatiske stabilisatorer ligger i intervallet mindre forskydninger, der kan have en negativ indvirkning et afsnit eller et andet af de økonomiske klasser repræsenteret blandt befolkningen. I tilfælde af en større skift i økonomien generelt regeringer reagere med lovgivning, der giver mulighed for mere alvorlige nedskæringer af de offentlige midler i nogle områder i andre for at imødekomme de udfordringer, der er dukket op i andre områder.

Hvad er en akkumulerede indtjening Skat?
Hvad er Emergency Care Forsikring?
Hvad er en mangel brev?
Hvad er en anslået Premium?
Hvad er en Jumbo lån?
Hvad er en Money Market-konto?
Hvad er de bedste tip til Forex Margin Trading?
Hvad er en Bean Counter?
Hvad er et opkald bestemmelse?
Hvad er en uigenkaldelig modtageren?
Hvad er en finansiel leasing?

Leave a Reply

trade online