Hvad Er Baby Bonus?

En baby bonus er en bestemt type finansielt supplement, der er udstedt til forældrene som et middel til at afhjælpe en del af de udgifter forbundet med at have og opdrage børn. I mange tilfælde er denne type af finansiel støtte i form af en regering, betaling og giver et incitament for unge par at få børn som et middel til at balancere alder demografi af nationen. I tidligere tider, er en række af nationer gennemførte en slags baby-bonus program, når den gennemsnitlige alder af borgerne forventes at skabe et flertal af befolkningen nærmer sig pensionsalderen eller allerede er fyldt 50 år.

Den nøjagtige opbygning af en baby bonusprogram vil variere, afhængigt af de underliggende årsager til lanceringen af ​​initiativet. I nogle tilfælde er fokus på at yde bistand med de udgifter, under og lige efter graviditeten. For eksempel kan programmet give mulighed for delvis genopretning af alle medicinske udgifter i forbindelse med prænatal pleje, den faktiske levering og tilbagebetalingsperioden, og endda en vis mængde af hjælp til postnatal pleje udgifter. I nogle lande, ville en baby bonusprogram også bidrage til at kompensere arbejdsgiverne for udgifter som følge af adgang til forældreorlov til en eller begge forældre i en begrænset periode efter fødslen tage steder.

Barnet bonusprogram kan give nogle fordele lang tid efter fødslen af ​​barnet har fundet sted. Dette gælder især, hvis målet er at opveje befolkningens aldring vækst med fremkomsten af ​​en numerisk velstående generation, der kan vokse op til at erstatte ældre borgere, som de går på pension fra arbejdsstyrken. Her kan forældre modtage et børnetilskud betaling på en månedlig eller årlig basis, indtil barnet når en vis alder, med bonus til formål at hjælpe med basale udgifter, såsom mad, tøj, husly, hygiejne og endda skoleartikler.

I nogle situationer er en baby bonus initiativ struktureret til at fungere i en begrænset mængde af tid, såsom fem til ti år. Typisk skal vordende forældre opfylde nogle bestemte typer af kvalifikationer for at kvalificere sig til barnet bonus, som i øjeblikket tjener et bestemt beløb af indkomst om året, at have lønnet beskæftigelse, og generelt opfylder alle kriterier fastsat af de embedsmænd, som fører tilsyn med programmet. Ved at etablere disse kvalifikationer, opfordrer regeringen til ægtepar, der ønsker børn, men har ikke råd til dem at komme videre med deres planer for at have familier, til gavn for både samfundet og familien selv. Samtidig hjælper de kvalifikationer, for at mindske risikoen for enkeltpersoner at forsøge at manipulere systemet ved at producere børn, blot for at modtage en regering stipendium.

Hvad er et fællesskab?
Hvad er forskellen mellem et Tidende og Ledger?
Hvad er en ATM?
Hvad er et udbudsdokument?
Hvordan kan jeg holde jul udgifterne under kontrol?
Hvad er nationale gæld?
Hvad er en Speciel garanti Deed?
Hvad er et hjem rentefradraget?
Hvordan kan jeg undgå kapitalvindingsskat?
Hvad er koncernens valuta?
Hvad er en Credit Default Swap Spread?

Leave a Reply

trade online