Hvad er bærer Bond?

Nogle gange refereret til som en kupon obligation, ihændehaveren obligationen fungerer meget som enhver anden form for obligation. Hvad er anderledes er, at bæreren obligation er næsten altid et ikke-registreret obligation. Også denne type af omsættelige obligation har en forskel, når det kommer til, hvem der fik gavn af den interesse og det vigtigste af obligationen. Snarere end de fordele, der betales til den enhed, der oprindeligt købte ihændehaver obligationer, er de udbetales til den person, der er indehaver. Her er nogle oplysninger om, hvordan de bærer obligationsmarkedet fungerer, og hvorfor den ordning kan være ønskeligt i nogle tilfælde.

Ihændehaverobligationer er ledsaget med en serie af kuponer, der er forbundet med obligationen. Hver af disse kuponer som regel repræsenterer en enkelt rentebetaling, der kan indsamles på obligationen. Kuponerne er normalt i besiddelse af indehaveren, som er gratis at fremlægge en enkelt kupon med jævne mellemrum. Generelt kan en kupon blive præsenteret til betaling én eller to gange inden for et kalenderår. Udstederen af ​​indehaveren obligationen ærer rentebetalingen og overfører midler til indehaveren på kuponen.

Da kupon obligationer er registrerede obligationer, behøver de ikke at følge alle de regler der er forbundet med deres registrerede kolleger. Men disse omsættelige obligationer er nødt til at operere inden for de parametre, der er fastsat som en del af obligationskøb. For eksempel, hvis vilkårene for købet tillader indehaveren af ​​obligationen til kontanter på en kupon hver tredje måned, er udstederen bundet til ære, at betalingsplan.

I andre tilfælde kan detaljerne i salget også give indehaveren ret til at ikke kontanter i nogen kuponer for et par år, og derefter forelægge tre eller fire på én gang. Hvis betingelserne for købet specifikt giver mulighed for denne form for aktivitet på den del af holderen, så er det muligt at præsentere flere kuponer ad gangen. Men generelt kan en indehaver af en bærer obligation kun er til stede en kupon inden for en bestemt tidsramme.

Mens bærer obligationen har eksisteret i en årrække, er begrebet begynder at miste noget af sin appel. Flere investorer viser interesse for registrerede obligationer, som deres negotiable obligationer valg. Anses for at være en smule mere stabil og ensartet struktur end den, der bærer obligationen, kan investorerne formår at gøre en anstændig rente fra registrerede obligationer, og behøver ikke at være berørt, med angivelse af de vilkår helt så meget. Med den uregistrerede status bærer obligation, er det muligt, at denne type obligation arrangement i sidste ende kan forsvinde helt.

Hvad er en luksus skat?
Hvad er en placering Fee?
Hvad er gæld instrumenter?
Hvordan nigerianske fidus arbejde?
Hvad er nedgearing?
Hvad er Paper Money?
Hvad er Health Savings Account bidrag?
Hvad er Managed Tandpleje?
Hvordan vælger jeg den bedste rabat Real Estate Broker?
Hvordan jeg sponsorere et barn?
Hvad er garant aftale?

Leave a Reply

trade online