Hvad er balance Billing?

Balance fakturering refererer til den praksis med en læge opkræve et patienten, når han føler, at en ansvarsforsikring udbyderen ikke har ordentligt godtgjort ham for hans tjenester. Dette sker, når det gebyr, der opkræves af den læge, er større end den tilbudte betaling af forsikringsselskabet. I de fleste tilfælde tager dette sted, når en patient går til en læge eller andet sted uden for patientens netværk af læger. Hvis balancen fakturering opstår, når en patient bliver inden for hans netværk af leverandører, kan det være en ulovlig handling fra lægen krævende betaling.

De fleste mennesker er afhængige af sygeforsikring til at tage sig af betalingerne til alle deres medicinske behov. Den grundlæggende proces opfordrer til, at en patient til at betale et forsikringsselskab eller anden form for præmie til tegne en forsikring. Efter dette, betaler forsikringen udbyder læger for enhver medicinsk dækning, at patientens behov, selv om det er afhængigt af den opnåede form for dækning. Når en patient med forsikring stadig modtager en regning fra en læge, er det kendt som balance fakturering.

Som et eksempel på balance fakturering, forestille sig, at en læge afgifter $ 200 US Dollars (USD) til at udføre en bestemt procedure på en patient. Patienten har forsikring og forsikringsselskab kontrakt med den læge, hedder det, at hun betalte $ 180 USD for hendes tjenester på patienten. Der er en $ 20 USD forskellen mellem den ønskede gebyr og hvad lægen faktisk modtager. For at genfinde denne forskel, hun sender en regning direkte til patienten krævende betaling af denne $ 20 USD.

Hvis lægen ikke er inkluderet i sundhedsvæsenet netværk, der tilbydes af patientens forsikringsselskab, kan denne praksis faktisk være helt lovligt. En person der ønsker at købe en sygeforsikring plan bør være opmærksomme på netværket af læger indgår i planen. Skulle han kræver nogen tjenester uden for dette netværk, kan han faktisk være underlagt balance fakturering, fordi en læge uden for netværket har ingen kontraktlig bånd til patientens forsikring planen.

Derimod balance fakturering, der sker inden for en patients netværk af udbydere kan faktisk være en ulovlig praksis. Mange private og offentligt finansierede planer forbyde den praksis, så patienterne skal bede deres forsikringsselskab om eventuelle regninger, der kommer direkte fra en læge, før du betaler dem. Det er vigtigt at bemærke, at nogle betalinger kan være påkrævet for patienter, selv om de opholder sig inde i deres netværk af leverandører. Sådanne legitime betalinger omfatter selvrisikoen og co-betalinger, som indgår i mange forsikringsselskaber planer om at dække nogle udgifter til lægebehandling.

Hvordan er Bond resultat målt?
Hvad er årsagen inflation?
Hvad er en navngivet modtageren?
Hvad er Prisoverkommelighed Index?
Hvordan starter jeg en Baby College Fund?
Hvad er Ansvarsforsikring?
Hvad gør revisionsfirmaer gøre?
Hvad er en Call Money Rate?
Hvad er Net Worth?
Hvad er Udbytte?
Hvad er fordele og ulemper ved Balloon betalinger?

Leave a Reply

trade online