Hvad er Bank Vederlag?

Bank vederlag refererer til et pengeinstitut politik på medarbejdernes kompensation, herunder lønninger og bonusser. Erstatning politikker kan variere mellem banker og typisk fokusere på kontanter og aktier bonusser til høj-niveau ledere. Medarbejder incitamenter er normalt bundet til de økonomiske resultater i hele institutionen eller den specifikke afdelinger og divisioner. Bank vederlagspolitikken kan afspejle mængden af ​​risiko, en institution er villig til at tage med sit eget overskud og likvide aktiver.

Medarbejder bonusser er hovedbestanddelen af ​​bankernes aflønningspolitik. De kan være struktureret på en måde, der belønner visse ledere for den årlige udførelse af deres afdeling eller region. Bonus incitamenter kan også udbetales som en flad betaling uanset en finansiel institution på markedet præstation. Mens bonusser normalt udbetales i kontanter, nogle i form af virksomhedens aktier eller aktieoptioner.

Kontant bonus er de mest almindelige form for bank vederlag. Incitamenter kan udbetales en gang om året, kvartalsvis eller månedlig basis. En bank virksomhedens ledere eller øverste ledelse beslutter, hvilke medarbejdere modtager en bonus, og hvor meget bonus vil være. For eksempel kan en salgschef være berettiget til en kontant bonus på 15 procent af hans løn i slutningen af ​​hvert kvartal, hvis hans afdeling lever op til sin kvote.

En anden populær type personaleforpligtelser, der gør op bank aflønningspolitikken lager betalinger. Snarere end give ledere en klump kontant betaling, giver bankansatte med et vist antal aktier, eller retten til at sælge et antal aktier til en bestemt pris. Stock aktier og optioner giver chefer og ledere fremtidige krav mod bankens finansielle aktiver og kan skade bankens markedsområde ydeevne, hvis aktierne sælges i store mængder på samme tid.

Bonusser og incitamenter til at øge en medarbejders samlede kompensation og belønninger pakke. En politik, der påtager sig et større økonomisk risiko vil normalt betale bonusser til ledende medarbejdere, uanset bankens markedsområde præstation. Denne type politik kan føre til fremtidige finansielle problemer, især hvis en bank fortsætter med at udføre dårligt. Fælles aktionærer kan blive bekymret over bankens finanspolitik og sælge deres aktier, hvis de forventer et kollaps.

Nogle banker offentliggør deres aflønningspolitik i en årlig rapport eller regnskab. Denne rapport indeholder oplysninger om størrelsen af ​​bonus til medarbejderne og forsøger at forklare, hvorfor de blev givet. Politikker, der er mere skattemæssigt konservative i naturen vil typisk reducere, begrænse eller midlertidig opsige bonus til medarbejdere, når markedet performance er svag. Afhængigt af det land, hvor banken opererer, kan åbne afsløring af sin lønpolitikken kræves eller fremmes.

Hvordan vælger jeg den bedste Investment Trust Management?
Hvad er de bedste tips til Raising Private Equity?
Hvor lang tid vil en konkurs Ophold på min kredit rapport?
Hvad er det schweiziske Procedure for opkøb Gold?
Hvad er et finansielt aktiv?
Hvad er de forskellige typer af finansielle derivater?
Hvad er en titel virksomhed?
Hvordan vælger jeg den bedste Sundhed og Dental Plan?
Hvad er et skattefradrag?
Hvad er indkomst fra Operations?
Hvad er fordele og ulemper ved at have et kreditkort?

Leave a Reply

trade online