Hvad er blanke Stock certifikater?

Blanke aktiecertifikater er lagre udstedes til en investor eller en gruppe af investorer, som ikke umiddelbart har nogen rettigheder tildelt dem, som stemmerettighederne i virksomheden. Nævnte bestand, også oprindeligt ikke har nogen garanti for ret til udbetaling af udbytte fra selskabet. Alle de rettigheder, der kan tildeles til sådanne bestand bestemmes efter kendsgerningen af ​​foreningens bestyrelse.

Stock certifikater udstedes normalt i to former: registrerede certifikater og bærer certifikater. Registrerede der udstedt certifikater til bestemte personer eller selskaber, og ihændehaveren lagrene er en mere flydende form for investeringer, der svarer til kontanter. Bærer lagre kan være ejet af nogen, der tillader udøvelse af stemmerettigheder inden for koncernen ved simpel fysisk besiddelse af bestanden. I denne forstand deler blank aktiecertifikater en lighed til ihændehaveren lager i at de begge giver en mere anonym form af deltagelse i en virksomhed.

Den faktiske værdi af tomme aktiecertifikater, dog i modsætning ihændehaver eller registrerede bestand, er uafklaret indtil besluttet af bestyrelsen for det selskab, der har udstedt dem. Disse certifikater er udbudt til salg som et certifikat skabelon ved at mange kommercielle trykkerier og solgt til virksomheder, der holder på dem for fremtidige stock-udstedelse perioder. Frigivelse af aktiecertifikater af enhver art, dog bliver mere og mere sjældent i lande som USA, hvor elektronisk registrering af bestanden ejerskab er fortrængte udstedelse af faktiske papir certifikater til lager indehavere.

Advokatfirmaer, der repræsenterer virksomheder er sædvanligvis ansvarlige for trykning aktiecertifikater. Forud for dominansen af ​​elektroniske lager registrering blev disse virksomheder involveret i den tidskrævende opgave med at trykke tusindvis af sådanne certifikater for erhvervskunder. Kompliceres dette er, at de registrerede materiel skal omfatte individuelle aktionær oplysninger såsom navnet på den investor, antallet af bestande de ejer, samt juridiske formulering på bagsiden for overførsel begrænsninger osv. En løsning på dette var oprettelsen af ​​tomme aktiecertifikater.

Brug af blanke aktiecertifikater strømliner stock-udstedelse proces. En blank attest skal kun indeholde de proprietære grænse og design, der repræsenterer virksomheden, som den er udstedt. Desuden er nogle tomme certifikat design beregnet til at være universelle, således at de senere kan tilpasses til at imødekomme behovene hos en række forskellige selskaber. Virksomhedens navn og id-oplysninger er tilføjet på et senere tidspunkt at disse tomme aktiecertifikater. En fælles printer betegnelse for tomme aktiecertifikater er grænsen kun certifikater.

Hvad er paradenummer?
Hvad er en efterspørgsel lån?
Hvad er Treasury Stock?
Hvad er personlig Financial Management?
Hvad er en monopolist?
Hvad er udenlandsk valuta Credit?
Hvad er en forbruger kredit Union?
Hvad er Deed restriktioner?
Hvad er et Letter of Indemnity?
Hvad er en Freehold Estate?
Hvad er et checkhæfte register?

Leave a Reply

trade online