Hvad er Broker er Call?

Nogen, der ønsker at købe aktier, at han eller hun ikke helt kan finansiere vil kunne få de penge, der er nødvendig ved at låne det fra børsmægler. Denne type lån kaldes en margin lån, og som de fleste lån, har det en rente knyttet til den. Renten for et bestemt lån bestemmes af den enkelte mægler, men det generelt er baseret på mæglerens opkald – også kendt som mægler opfordring sats eller ringe lån sats. Denne sats offentliggøres dagligt i visse finansielle publikationer.

Større købekraft

Selv om en børsmægler måske ikke være den første person, en investor tænker på, når han eller hun har brug for at låne penge, kan det være en rentabel venture. Det er ikke et forsøg uden risiko, dog. Ved at tilmelde dig en margin konto med en børsmægler, er at investor kan købe mere materiel end han eller hun ellers ville.

Egenkapital normalt påkrævet

Den kontante og / eller bestande i investors konto anvendes som sikkerhed for lånet, og mæglere normalt pålægge en minimum egenkapitalen procentdel, før en investor er berettiget til en margen lån. Det betyder, at værdien af ​​aktier ejet minus skyldige beløb skal være mindst en bestemt af den samlede værdi af lagrene. Med andre ord, kan investor ikke skylder mægleren mere end en vis procentdel af værdien af ​​lagrene – normalt mellem 25 procent og 40 procent. Hvis værdien af ​​lagrene falder og forårsager investors egenkapital falder til under mæglerens minimum, kan mægleren spørgsmålet, hvad er kendt som en margin call, hvilket betyder, at investor skal betale nok til at hæve sin egenkapital over det krævede minimum procentdel .

Variabel rente

Den rente, som mægleren afgifter kan være højere eller lavere end mæglerens takst. Det er generelt i løbet af 1-2 procentpoint, men forskellen kan være større. Mægleren opfordring er en variabel rente, hvilket betyder, at det kan svinge op og ned baseret på den underliggende rente index – prime rate fastsat af regeringen. En mægler opfordring sats kan variere i løbet af livet af lånet, eller det kan forblive den samme. Lånet kunne være et langfristet lån eller et kortfristet lån.

Risiko Involveret

Investorer rådes til at være forsigtige, når de deltager i denne form for arrangement. Hvis bestandene pludselig falde i værdi, og mægleren udsteder en margin call, men investoren ikke kan eller ikke betaler det krævede beløb, kan vekselereren sælge aktier fra investors konto, indtil lånet er tilbagebetalt. Dette kan være dårligt for investoren, fordi det normalt er det værste tidspunkt for investor at sælge denne bestand. Hvis investor ikke kan betale det krævede beløb, men der er der ingen andre valg. Deri ligger en risiko for margin lån.

Andre finansieringsmuligheder

En investor, der tænker på at anvende en margen lån, når de investerer måske være klogere at få et lån fra en traditionel bank, selv om bankens rente ofte vil være højere end mæglerens takst. Det skyldes dels, at banken vil give en fast rente frem for en variabel rente, som i tilfælde af en mægler opfordring. En investor bør gå forsigtigt efter afvejning af risikoen for at gå med en margin lån sammenlignet med alle andre lån muligheder.

Hvad er en Money Market checkkonto?
Hvad er en flydende Gæld?
Hvad Har Du må ikke øge Mean?
Hvad er de forskellige Derivatives strategier?
Hvad er Vederlag Disclosure?
I Finans, hvad en gennemsnitlig levetid?
Hvad er det grundlæggende i Financial Accounting?
Hvad er de bedste måder til at sænke en Gas Bill?
Hvad er et abonnement aftale?
Hvad er et planøkonomi?
Hvad er en inflation Swap?

Leave a Reply

trade online