Hvad er bruttoindkomst?

Bruttoindkomsten refererer til alle de indtægter, en person tjener før skat er taget ud af sin lønseddel. Det er forskellig fra nettoindtægt, som er det beløb en person får lov til at tage med hjem. Bruttoindkomsten bliver brugt i flere vigtige beregninger, som f.eks at fastslå en persons højeste acceptable gæld til indkomst-forholdet, når den enkelte forsøger at kvalificere sig til et realkreditlån.

I USA og mange andre lande, er folk forpligtet til at betale indkomstskat på løn. I USA, for eksempel skal en individuel betale føderale indkomstskat, statslige indkomstskat, og i nogle tilfælde lokalt indkomstskat. Han er også forpligtet til at betale Social Security og Medicare skatter op til en del af sin indkomst

som i 2010, for eksempel er personer forpligtet til at betale 6 procent af indkomsten i Social Security skat og yderligere 1,5 procent i Medicare skatter på de første 106,000 dollars US Dollars (USD) i indkomsten.

Afhængig af en persons skatteklasse, kan dette betyde, at han ender med at betale op til 42,5 procent af sin løn i skat, forudsat at han er i den 35. percentil skatteklasse. Mens mange individer er i en lavere skatteklasse, kan den procentdel stadig være opad på 25 procent af de samlede penge tjent. Det betyder, at når en person får at vide at han er hyret til et job, der betaler $ 40.000 USD om året, gør han faktisk ikke kommer hjem med 40,000 dollar USD om året.

I dette eksempel er de $ 40.000 USD om året tallet den enkeltes bruttoindkomst. Det er det beløb, som arbejdsgiveren rent faktisk betaler ud af sin lomme for arbejdstageren. Siden IRS tager sit snit, har arbejderen ikke modtager den fulde beløb. De skatter, er taget direkte ud af hver lønseddel, han modtager, så det nettobeløb, han kommer hjem – nettoindkomsten – er lavere end det ville have været, hvis afgifterne ikke var fratrukket.

Fordi USA skattesystemet er en pay-as-you-go systemet, er fradrag for skatter taget ud af hver enkelt lønseddel, før medarbejderen nogensinde ser det. Således, selvom de fleste folk citerer deres løn i form af bruttoindkomsten da han blev spurgt, hvoraf de vigtigste tal er netto-indkomst, da det er det beløb, de rent faktisk ser i deres kontrol, og det beløb, de rent faktisk skal bruge på andre fornødenheder. For selvstændige individer, på den anden side er alle pengene udbetales til den enkelte

Han skriver en check på sin skat hvert kvartal eller hvert år, og kan trække beløb på den check, han skrev for at fastslå hans nettofortjeneste eller indkomst.

Hvad er en mangel brev?
Hvad er det bedste tip for ædle metaller Trading?
Hvad er geografisk Pricing?
Hvad er en Core Fixed Income-strategi?
Hvad er de forskellige typer af finansielle Benchmarking?
Hvad er en ATM-kort?
Hvordan beregner jeg Leveomkostninger udgifter?
Hvad er First Stage Capital?
Hvad er de bedste tips til online aktiehandel i Indien?
Hvad er Branch Banking?
Hvordan arrangerer jeg et SSI direkte deponering?

Leave a Reply