Hvad er Building Insurance?

Bygning forsikring er forsikringsdækning, der beskytter en ejendom ejer bør begivenheder finder sted, der fører til skade på den forsikrede struktur. Personer og virksomheder, der ejer kontorbygninger, plante faciliteter eller leje ejendomme, hvor bygningen er lejet ud til andre, ofte opleve, at bygninger forsikring er en meget klog investering. Dækningen forbliver i kraft, indtil ejeren vælger at sælge ejendommen. På dette punkt, er den nye ejer er ansvarlig for indkøb og vedligeholdelse af bygningen forsikring.

Med både hjemme og kommercielle bygninger forsikring, er ejeren af ​​strukturen beskyttet mod en bred vifte af potentielle trusler. Vilkårene og betingelserne for hjemmet bygningen forsikringen dækker normalt naturkatastrofer som oversvømmelser, orkaner, tornadoer, eller jordskred. Udlejere af udlejningsejendomme også nyde de samme former for dækning, samt beskyttelse mod skader på ejendom, som gør nogle område af bygningen uegnet til leasing eller leje.

Det præcise omfang af beskyttelse, som bygningen forsikringsdækning vil afhænge af en række faktorer. Den fysiske placering af ejendommen vil være en vigtig faktor i hvilke typer af beskyttelse er inkluderet i politik. For eksempel kan det være vanskeligt at opnå dækning for oversvømmelser, når bygningen er placeret i en kendt flodslette. Hvis dækningen er tilgængelig, det er ofte på en højere præmie, da den placering ville klassificere ejendommen som en højere risiko.

Aktuelle markedsværdi af bygningen vil også spille en rolle i fastsættelsen af ​​bygningen forsikringsdækning, der er påkrævet. Ideen er at sikre dækningen er tilstrækkelig til at gøre det muligt for ejeren at genoprette ejendommen til en tilstand, hvor det kan bruges til sit formål. Det betyder, at dækningen bør være tilstrækkelig til, at ejeren af ​​udlejningsejendomme til at reparere eller genopbygge den beskadigede struktur for at gøre det muligt at leje plads i bygningen igen.

Når man forsøger at få en erhvervsforsikring citerer, er det en god idé at tale med flere forskellige udbydere. Dette gør det muligt for ejeren at sammenligne priser samt dækning beløb. På samme tid, kan ejeren blive informeret om forbedringer eller sikkerhedsforanstaltninger, der ville gøre det muligt at opnå mere dækning for en mindre præmie. Bygninger udstyres med op til dato sikringssystemer, for eksempel, er langt mere tilbøjelige til at kvalificere sig til dækning end bygninger med nogen form for sikkerhed på plads. Når ejeren bliver opmærksom på disse typer af forbedringer, er det ofte omkostningseffektivt at gennemføre forbedringer, så genansøge om dækning til en lavere præmie.

Hvordan skriver jeg et Management Accounting Rapport?
Hvad er Lænkede?
Hvad er Ginnie Mae midler?
Hvad er en Karriereudvikling lån?
Hvad er Fakultative Genforsikring?
Hvad er en købsordre?
Hvordan vælger jeg den bedste Fixed Income Strategies?
Hvad er de forskellige Medicare Skat priser?
Hvad er en flydende Gæld?
Hvad er de forskellige typer af selvangivelser?
Hvordan finder jeg mit kreditkort CVV nummer?

Leave a Reply

trade online