Hvad er Bullion?

Bullion henviser til enhver ædle metaller i en form, hvor dens primære værdi kommer fra en værdi af metal, ikke fra en kunstig valuta værdi. Bullion oftest handles i form af mønter præget af de nationale regeringer eller i løs vægt ingots.

Mens regeringen udstedte mønter har en nominel værdi tildelt dem ved prægning, er denne værdi næsten altid overskygget af varen værdien af ​​metallet selv. Som et eksempel har de fleste offentlige guldmønter har en valuta værdi på mellem USD 10 og US $ 100, men som regel indeholder mindst ét ​​troy ounce guld. I betragtning af at kursen på guld hele tiden stiger, og fra begyndelsen af ​​det enogtyvende århundrede var værd at mindst US $ 350 A troy ounce, kan man se, at regeringen tildelte valuta af et guldmarked mønt er væsentlige meningsløs.

Værdien af ​​guldbarrer er påvirket af tre faktorer: metal, vægt og renhed. Metallet i guldbarrer består af, er naturligvis vigtigt at bestemme den samlede værdi: guld er mere værd end sølv, mens platin er mere værd end guld. Vægten af ​​guldbarrer måles normalt i troy ounce, hvor den ene troy ounce svarer til ca 31g. Renhed også varierer meget i guldbarrer, selvom mange lande frigivelse mønter med 99,99% renhed, hvilket er så tæt som man næsten kan komme til rene.

Den gennemsnitlige prægning af et guldmarked mønt er mindre end 10.000, en af ​​de grunde, de er så populære hos samlere. Yderst begrænset presser også er relativt hyppigt, med lande, somme tider frigive så få som 20 til 50 i en bestemt bullion mønt. Sølvmønter, især er populære hos samlere

på grund af den relativt lave værdi for deres metal, er de billigere i almindelighed. Af denne grund, sølv bullionmønter mere end guld eller platin, er ofte værdsat betydeligt over markedsværdien af ​​sølv.

På dette tidspunkt har de fleste større lande mindst én type af guldbarrer mønt. Normalt disse mønter vil have den ene vigtigste symbol, de bruger hvert år, selv om nogle nationer vælger at beholde det samme tema, men ændrer billedet årligt.

Eksempler på bullionmønter omfatter:

US Eagles: Udmøntet i platin (siden 1997), guld og sølv, disse mønter er præget med billedet af en skaldet ørn. Gold Eagles er 91,67% rene.

Canadian Maple Leafs: Disse mønter præges i platin, guld og sølv, med den canadiske Maple Leaf præget. Gold Maple Leafs var de første 99,99% rent guld mønter til at blive frigivet. Et meget begrænset platin mønt er også frigivet af Canada, skildrer dyrelivet.

Kinesisk Pandas: Disse kommer i platin, guld, sølv, palladium, kobber og messing. Den skildrer en panda bjørn, billedet af, hvilke ændringer hvert år. Kina havde også en kortvarig serie af enhjørning guld-og sølvmønter, og et begrænset køre på tyve bullionmønter på over 260 troy ounces (8 kg).

Sydafrikanske Krugerrand: Disse var de første bullionmønter nogensinde er udsendt af en nation, og er lavet af guld.

Hvad er en Retirement Trust Fund?
Hvad er fordelene ved at investere i Wine?
Hvordan starter jeg investere i fast ejendom?
Hvad er fastforrentede Opsparingsbeviser?
Hvad er en Reserve Fund?
Hvad er de forskellige typer af militære fordele?
Hvad er en åbningsbalance?
Hvad er et område revision?
Hvad er en forsinket indikator?
Hvad er pensionsforpligtelse?
Hvad er den indkomst Approach?

Leave a Reply

trade online