Hvad er Business Management Accounting?

Forretningsledelse regnskab er en proces, der fokuserer finansielle oplysninger til udelukkende til brug for interne interessenter. Nogle aspekter af denne regnskabsmæssige proces, der ligner et regnskab, som journaloptegnelser, hovedbog anmeldelser og udarbejdelse af rapporter til ledelsens gennemgang. En væsentlig forskel er dog, at erhvervslivet internt regnskab følger ikke de nationale regnskabsstandarder. Dette giver mulighed for at oprette rapporter, der opfylder behovene hos beslutningstagere, snarere end investorer og kreditorer. Næsten alle virksomheder bruger en eller anden form af denne regnskabsmæssige at registrere transaktioner fra normale forretningsaktiviteter.

En anden forskel mellem driftsledelse bogføring og regnskab er manglen på regnskabsperioder i det tidligere. Ejere og ledere, der er oprettet den interne styring regnskabssystem kræver ofte en løbende rapportering af finansielle oplysninger. Dette gælder især produktionsvirksomheder, primære brugere af denne regnskabsmæssige metode. Producerende virksomheder har ofte kontinuerlig drift, der sjældent stopper

strømmen af ​​materialer gennem produktionssystemer ofte forbliver glat, selv når produktionen falder på grund af lavere salg forventninger.

Regnskab for omkostninger er et andet fokus for business regnskabsforvaltning. Omkostningerne typisk falder i en af ​​tre grupper: direkte materialer, direkte løn og produktion hovedhøjde. Direkte materialer er de emner, nødvendige for at producere de varer eller tjenesteydelser virksomheden i sidste ende vil sælge til slutbrugere. Direkte arbejdskraft repræsenterer den arbejdskraft nødvendig for at køre maskiner eller drej råstoffer til brugbar varer til produktionsprocessen eller som færdige produkter klar til at sælge. Produktion generalomkostninger omfatter alle omkostninger, der ikke falder i de første to grupper

Omkostningerne skal vedrøre de produktions-processen, dog. Alle omkostninger, der ikke vedrører produktionsprocessen er perioden omkostninger, udgiftsført under den normale regnskabsperioden, som dikteret af finansielle regnskabsregler.

Virksomhederne vil også vælge en koster metode som en del af forretningen regnskabsforvaltning proces. Typiske systemer omfatter job ordre, behandle eller Activity Based Costing. Job For gælder udgifter til de enkelte elementer produceres af en virksomhed. Almindelige eksempler omfatter opførelse eller made-to-order biler eller lystbåde. Proces koster er almindeligt, når virksomhederne producerer homogene varer, såsom fødevarer som kidneybønner eller sodavand drikkevarer. Activity Based Costing fokuserer på aktiviteter, snarere end prisen på materialer i hver proces. Både service-baseret og fremstillingsvirksomheder kan bruge Activity Based Costing. Virksomheden skal identificere cost drivere, der er i hver enkelt aktivitet, og derefter knytte mængden af ​​overhead til produkter via cost driver.

Hvad er et krav Risk?
Hvad er de bedste tips til at investere i grøn energi?
Hvad er et aktiv Approach?
Hvad er de forskellige former for vederlag?
Hvad er korte Stock Sales?
Hvad er en online Investment Portfolio?
Hvad er brandforsikring?
Hvad er en omkostningsstruktur?
Hvad er ETF Asset Allocation?
Hvad Er FTSE Small Cap?
Hvad er en QTIP Trust?

Leave a Reply

trade online