Hvad er Butterfly valgmuligheder?

Butterfly muligheder er muligheder involveret i en investeringsstrategi, der er struktureret til at levere en begrænset mængde af afkast, selv om den grad af risiko i forbindelse med de underliggende aktiver af løsningsmulighederne skulle ændre sig i fremtiden. Processen involverer udnytte en række af lange og korte opkald for at skabe et mønster, der hjælper med at isolere investor fra at pådrage sig tab, selv om den implicitte risiko forbundet med de muligheder, er forskellig fra den fremtidige risiko, som til sidst dukker op. Som med mange muligheder strategier, kræver strukturering butterfly muligheder omhyggelig planlægning og udvælgelse og en sans for detaljer for at lykkes.

Der er faktisk to forskellige typer af butterfly muligheder. Den ene er kendt som den lange sommerfugl. Med denne ordning, vil alle de involverede muligheder har samme udløbsdato. Serien af ​​opkald vil indebære en lang opkald, der har en strike pris, der er lidt lavere end benchmark, efterfulgt af to korte opkald på benchmark. Som den sidste fase af processen, er en lang opkald foretaget til en pris lidt højere end strikeprisen. Kombinationen er med til at opveje de chancen for tab generelt, så investor til effektivt at minimere risikoen for tab samtidig medvirke til at forbedre chancerne for at tjene mindst et beskedent afkast.

Kort sommerfugl muligheder også bruge enten en række opkald eller undertiden en kombination af sætter, og opfordrer med henblik på at producere det ønskede resultat. Forskellen er, at med et kort sommerfugl tilgang, er en kombination af korte og lange opkald vendt, hvilket betyder, at hvor lange opkald anvendes i lange butterfly, er korte opkald erstattes. Samtidig er de korte opkald i det lange butterfly erstattet med lange opkald i korte butterfly tilgang. Dette arrangement, såfremt udvælgelsen af ​​muligheder er ideel, er mere tilbøjelige til at producere indtægter, hvis den fremtidige volatilitet på optionerne er større end den implicitte volatilitet.

Timingen i Sommerfuglen optioner er meget vigtigt for strategiens succes. Sammen med at vælge det rigtige valg, er det afgørende, at de ændringer i volatiliteten ses i hele processen, og at hver af de involverede opkald er indledt på det helt rigtige tidspunkt. Mens lidt kompliceret, denne tilgang er stand til at producere afkast, der gør den tid og kræfter værd at mange investorer. Typisk nyere investorer kun forsøge denne tilgang ved at arbejde tæt sammen med en erfaren mægler, der er i stand til at identificere den rette kombination af muligheder og kan også rådgive med hensyn til timingen af ​​hvert opkald.

Hvad er midlertidig ægtefællebidrag?
Hvad er en Freehold Estate?
Hvad er investeret kapital?
Hvad er garneret Løn?
Hvad er en finansiel budget?
Hvad er en Cost-plus-kontrakt?
Hvad er et marked portefølje?
Hvad Er Project Cost Management?
Hvad er Muni lukkede fonde?
Hvad er et minimum Finance afgift?
Hvad er de forskellige typer af Stock Trading Systems?

Leave a Reply

trade online