Hvad er Captive Insurance?

Captive forsikring er forsikrings-eller leveres af en virksomhed, der er dannet primært til at dække aktiver og risici for moderselskabet eller selskaberne. Captive forsikring er primært et “in-house” forsikringsselskab med et begrænset formål og er ikke tilgængelig for den brede offentlighed. Det er en alternativ form for risikostyring, der er ved at blive en mere praktisk og populært midler, hvorigennem virksomheder kan beskytte sig økonomisk og samtidig have mere kontrol over, hvordan de er forsikret.

Virksomheder både store og små er at have en stadig svært ved at finde, og som frembyder de traditionelle forsikringer til at dække deres risici og aktiver. Præmierne er stigende i et støt klip, hvilket gør forsikringsdækning tæt på at koste uoverkommelig for de fleste virksomheder, der forlader dem sårbare over for katastrofale tab. Nogle virksomheder har risici, der er vanskelige eller umulige at dække. Stigende grad er traditionelle forsikringsselskaber oprette deres kreditvurdering strukturer uden at overveje de faktiske tab, men snarere, trends i markedet, hvilket gør det vanskeligt for mange virksomheder at kvalificere sig til dækning. En anden anstødssten for virksomhederne er, at de kunne have tilstrækkelig kredit for selvrisikoen og motion dårlig tab kontrol, hvilket igen gør dem berettigede til dækning.

Der er fem grundlæggende typer af captiveforsikringsselskaber. Den første er den mest udbredte, den enlige forælder Captive, hvor et forsikrings-eller genforsikringsselskaber er dannet blot at forsikre risikoen for et moderselskab eller dets datterselskaber, som ikke er forsikringsselskaber. Sammenslutningen Captive er et forsikringsselskab, der er dannet og ejes af en industri, handel eller service gruppe udelukkende til gavn for sine medlemmer. Koncernen Captive er ejet af en gruppe af virksomheder og giver dem et captive forsikringsselskab for en fælles forsikring behov.

Et agentur fangenskab er et genforsikringsselskab, der ejes af en selvstændig forsikringsselskab til at genforsikre deres klients risici. Genforsikring er en type forsikring, hvor forsikringsselskaber dele byrden af ​​en katastrofal tab med andre forsikringsselskaber, som regel på global basis. Kort sagt, et forsikringsselskab køber forsikring til at dække deres egne tabet, da deres påstande er katastrofalt højt. Den sidste type af captiveforsikringsselskaber er Rent-A-fange, der giver fordelene ved et captive forsikringsselskab for et gebyr til små virksomheder, som måske ikke har ressourcer til at danne deres egen bundne forsikringsselskab.

De økonomiske fordele ved captiveforsikringsselskaber er betydelige. Præmierne har en tendens til at være lavere simpelthen fordi, med kommercielle forsikring, er præmier polstret til at dække forsikring selskabets egen fortjeneste og overhead omkostninger. Med captive forsikringsselskaber, er virksomhederne ikke forsøger at opnå en fortjeneste, men blot at give sig selv med lave omkostninger forsikringsdækning. Captive forsikring er mere fleksible end traditionelle forsikring, fordi selskabet kan justere andelen af ​​overtagelse af risikoen for eller mængden af ​​genforsikring afhængigt af hvor blød eller hård markedet er.

En anden fordel ved fangenskab forsikringen er i skadesbehandling. Med “in-house” forsikring. Et selskab, der skærer gennem bureaukrati forbundet med traditionelle forsikringsselskaber Moderselskabet kan diktere den procedure, som hævder, behandles. Måske en af ​​de største fordele er, at overskydende nettopræmierne kan tjenes ind ved at moderselskabet, når påstande er lav, og de kan øge genforsikring i mere risikable områder.

Ligesom traditionel forsikring, kan captiveforsikringsselskaber omfatte flere typer af risici. Captive forsikring kan garantere offentlige og produktansvar, fysisk skade på ejendom, erhvervsansvarsforsikring, personaleydelser såsom lægehjælp og arbejdsgiverens ansvar.

Hvordan vælger jeg den bedste Spread Betting System?
Hvad er porteføljerisiko?
Hvad er kapital?
Hvad er Regnskab Konservatisme?
Hvad er fordele og ulemper ved arkivering konkurs til Stop Afskærmning?
Hvad er ikke-Concurrent aktiver?
Hvad er Valutaafdækning?
Hvad er iShares?
Hvad Er Libo Bedøm?
Hvad er de bedste Smart udgifter vaner?
Hvad er et Scratch Card Fundraiser?

Leave a Reply

trade online