Hvad er Carbon Finance?

Som en gren af ​​miljømæssige finansiering, er kulstof finansiere en disciplin dedikeret til finansielle spørgsmål vedrørende kampen mod klimaændringer. Det ændrede klima har stor betydning for den økonomiske sundhed i verden. Som et resultat, udforsker carbon finansiere betydningen af ​​dette negativ ændring i klimaet, og forsøger at fortsætte med at identificere måder at begrænse dette problem. Carbon finansiere byder også på muligheder for overskud gennem kulstofhandel, som også kan være et incitament for mange mennesker at komme om bord for at bekæmpe klimaændringerne.

Som en måde at hjælpe anholde den globale opvarmning, er kulstof finansierer først og fremmest en markedsbaseret tilgang. Eksperter på området har påstået, at kuldioxid og andre drivhusgasser (GHG) truer den langsigtede bæredygtighed af den økonomiske aktivitet, blandt andre ting. Derfor er kulstof finansiering opfattes af mange som en af ​​løsningerne at støtte klimastyring. Det drejer sig hovedsageligt drejer sig om carbon markeder, hvor handel med klimakreditter finde sted på samme måde som andre finansielle instrumenter.

Klimakreditter er en type monetariseret instrumenter på kvotemarkedet. Disse kreditter tillader brugere at udlede en vis mængde af kuldioxid, og de kan tildeles dem, der gør mere reduktion af drivhusgasemissionerne, end det er påkrævet. I dette tilfælde, kan indehaverne af de kreditter, der vælger at sælge dem til dem, der behøver at udlede flere drivhusgasser, end det er tilladt dem ved regulering. Det medie, hvor dette kulstof kredit handlen finder sted, er det carbon marked, som for det meste via specialiserede mæglere, clearing agenter eller børser.

Desuden Verdensbanken Carbon Finance Unit (CFU) er en af ​​de store spillere i kampen mod klimaændringer. Den CFU giver tilskud til visse parter, der ønsker at købe klimakreditter. Også, regeringer og nationale og internationale regulering organer efterspørgsel, at producenter og forbrugere afgiver mindre mængder af drivhusgasser. At gennemføre klimastyring planer, har de etableret årlige mål til reduktion af drivhusgasemissionerne. En måde de har til formål at opnå dette er ved at afsætte tilladte drivhusgasemissioner hætter til bestemte brancher og virksomheder.

Disse hætter er tilbøjelige til at påvirke nogle virksomheder økonomisk, fordi de måske har svært ved at være rentable og samtidig forblive inden deres tilladte kasketter. En måde, at virksomheder imødegå dette er ved at købe klimakreditter fra en anden part, der har gjort mere reduktioner end krævet. Afhængig af omstændighederne, kunne det være billigere at foretage reduktioner eller til at købe kreditter, vil så virksomhederne vælge den løsning, der passer til deres specifikke behov.

Dette felt af miljø-finansiering er tæt knyttet til udviklingen af ​​alternative energikilder. Fossile brændstoffer, såsom råolie og kul, er skylden af ​​mange mennesker for den globale opvarmning problem. Det gør de øvrige energikilder attraktive, fordi de i sagens natur er forskellige. Således carbon finansiere søger også måder at gøre disse kilder bredt tilgængelige, som kan bidrage til klimastyring.

Det carbon marked har også tiltrukket handlende, hedge fonde, venture kapitalister og mange andre finansielle aktører. For disse investorer, giver carbon finansiere en anden aktivklasse, at de kan overveje for deres porteføljer. De bruger typisk forskellige instrumenter, herunder kuldioxid udledning futures og spot kontrakter, vejr-baserede call optioner, put-optioner og swaps, samt andre instrumenter, der er afledt af værdien af ​​klimakreditter. Desuden har private investorer kan samle ressourcer til at danne en Carbon Fund, der forvalter en portefølje af kulstof værdipapirer.

Hvad er en direkte Bank?
Hvad er Estate Regnskab?
Hvad er en Costing System?
Hvad er Futures Trading?
Hvem er i fare for sæsonbestemt arbejdsløshed?
Hvad er en administrativ skrivelse?
Hvad er et skattemæssigt underskud Tilbageførsel?
Hvad er Asset Risk?
Hvordan beregner jeg månedlige Living udgifter?
Hvad er en forsikringsmægler?
Hvad er en determinationskoefficienten?

Leave a Reply

trade online