Hvad er Carbon Markets?

Carbon markeder er markeder for køb og salg af retten til at udlede gasser skadeligt for atmosfæren, såsom metan og kuldioxid. Folkeretten sætter grænsen for mængden af ​​kulstofemissioner en virksomhed kan foretage, og et selskab eller land, der overskrider denne skal købe kreditter til at udlede mere. De virksomheder og lande, der falder ind under emissionsgrænseværdier kan derefter sælge deres overskydende kreditter til personer med behov for kreditter. På den måde giver carbon markeder et incitament til institutioner for at være miljørigtig.

Effekten af ​​den såkaldte drivhusgasser som metan og kuldioxid i Jordens atmosfære er blevet en stadig mere populært emne for miljøforkæmpere. Som sådan har nationer rundt om i verden været på udkig efter måder at holde industriens giganter fra at forurene luften med emissioner fra fabrikker, biler og lignende. En verdensomspændende miljøkonference afholdt i Kyoto, Japan i 1997 gav anledning til en international lov, der blev vedtaget i 2005, som begrænser mængden af ​​drivhusgasser tilladt fra både virksomheder og nationer. Denne lov gav anledning til kulstof markeder.

Dybest set, er kulstof markeder sat op, så at de, der udfører deres forretning eller virksomhed i en miljøvenlig måde kan drage fordel af denne praksis. Disse institutioner kan sælge ud af deres rettigheder til at udlede kulstof-baserede gasser, hvis de falder ind under forudbestemt grænse, eller hætte, om emissioner. Fra disse hætter kommer forestillingen om cap-and-trade, hvilket nedsætter handel med emissioner kreditter mellem virksomheder og lande.

Derimod skal de virksomheder eller nationer, der går over restriktioner på deres emissioner betale for retten til at sætte disse forurenende stoffer i luften. Disse institutioner fungere som købere i carbon markeder, købe aktier eller kreditter fra de virksomheder, der har ekstra kreditter til at sælge. Den grænser afhænger af typen af ​​de involverede institutioner, det være sig en nation eller en virksomhed, og den type industri, hvor det tager del.

Grundlæggende udbud og efterspørgsel principper holde magten over carbon markeder, ligesom de gør i forhold til andre markeder, hvilket gør grønne forretningsmetoder endnu mere indbringende. Hvis der er flere institutioner ønsker at købe kreditter end der dem, der har overskydende kreditter til at sælge, betyder det, at dem, der har det overskydende kreditter kan kræve højere priser for kreditter. På denne måde skaber kulstofhandel en enorm vægt på en sund miljøpraksis, fordi de, der ikke overholder kommer til at lide økonomisk som følge heraf.

Hvad er en stemme ved fuldmagt?
Hvad er DIF?
Hvad er en Capital ressource?
Hvad er de bedste strategier for at sælge put-optioner?
Hvordan arrangerer jeg et SSI direkte deponering?
Hvad er et kreditkort?
Hvad er kredit?
Hvad er sikkerhedsstillelse?
Hvordan vælger jeg den bedste high-yield virksomhedsobligationer?
Hvad er en Derivatives Exchange?
Hvad er de forskellige måder at øge Marginal koste?

Leave a Reply

trade online