Hvad er Cash Collateral?

Kontant sikkerhedsstillelse defineres som enhver omsætningspapirer aktiver, der kan konverteres til likvide aktiver, hvis det er nødvendigt. Nogle af eksemplerne af kontant sikkerhed omfatter midler, som er deponeret i rentebærende konti, adkomstdokumenter, og investeringer værdipapirer. Begrebet kontant sikkerhed er vigtigt i flere forskellige typer af finansielle situationer, herunder afvikling godser og ved at arbejde gennem en konkurs.

Ved vurdering af provenu fra kontanter, er det vigtigt at se på hvert enkelt aktiv og bestemme mængden af ​​afkast, som med rimelighed kan forventes fra salget af aktivet. Dette vil betyde at forstå den aktuelle markedsværdi af stykker af ejendom, samt en vurdering af, hvor stor indtjening kan genereres fra beholde ejendommen og udleje rummet. Når man overvejer konvertering af aktiver i kontanter, er det vigtigt at også tænke på omkostningerne i forbindelse med konvertering af aktivet. Den sande kontant sikkerhedsstillelse kan kun afgøres ved at se på indtægterne fra salget, og fratrække de omkostninger der er forbundet med opgaven.

Kontant sikkerhedsstillelse er et vigtigt aspekt ved afvikling af en ejendom. Ofte er alle aktiver likvideret med henblik på at afgøre eventuelle resterende udgifter. Enhver gebyrer eller afgifter forbundet med at sælge de ejendomme betales af provenuet, og balancen er herefter udbetales i henhold til betingelserne i instruktionerne til venstre for afviklingen af ​​boet.

I tilfælde af en konkurs, er kontant sikkerhed et vigtigt aspekt af at præsentere et præcist billede af den finansielle stilling relateret til handling. Afhængigt af hvilken type af konkurs, der bliver gemt, kan konvertering af aktiver i kontanter være påkrævet. Denne kontante sikkerhedsstillelse derefter anvendes til at afvikle en del af den udestående gæld, forlader retten om at tage fat på dispositionen af ​​eventuelle resterende kreditsaldo.

Uden for konkurs eller afvikling af en ejendom, er begrebet af kontant sikkerhed også et nyttigt værktøj til at forstå den aktuelle finansielle status af en person eller en forretningsenhed. Fastholdelse af en afbalanceret perspektiv nettoformue kan hjælpe den enkelte til at udvikle fremtidens mål, der vil bidrage til at styrke det nuværende niveau for økonomisk sikkerhed. Samtidig kan forstå kontant sikkerhed, og hvordan det relaterer til de nuværende aktiver hjælpe med at forhindre deltagelse i finansielle tilbud, der ikke er i overensstemmelse med disse mål.

Hvad er Market Development?
Hvad er en långiver?
Hvad er Land Banking?
Hvordan er en hel Life Insurance Premium Beregnet?
Hvad er Market Trader ansvarsforsikring?
Hvad er en vurdering?
Hvad Er FTSE Small Cap?
Hvad er kobber Bars?
Hvad er en flad pris?
Hvad er Ramen Noodles?
Hvad er en livrente?

Leave a Reply

trade online