Hvad er Cash Equivalents?

Den kontante tilsvarende er defineret som sikre investeringer, der bærer en så lav mængde af risikoen for, at resultatet stort set er sikret. Der findes en række forskellige typer af investeringer, der kan blive korrekt identificeret likvider. Likvide beholdninger har en tendens til nemt at kunne omsættes til kontanter hvis det er nødvendigt, og kan anvendes som sikkerhed i nogle tilfælde.

Rentebærende investeringer er en af ​​de bedste eksempler på likvider. Inden for denne gruppe, er sådanne poster som statsgældsbeviser og pengemarkedsforeninger almindelige typer af denne form for aktiv. Kortsigtede kommunale obligationer, især dem med en modningsperiode dato på tre måneder, er ofte opfattet som likvider.

Med driften af ​​en virksomhed, er enestående Debitor mellemværender, der anses for at være likvider. I virkeligheden er der en række tjenester, der vil låne plagede virksomheder den pålydende værdi af de fakturaer, der genereres ved en given faktureringsperiode, og bruge betalinger af fakturaer til at afbetale lånet. Generelt vil långiver fratrække et gebyr fra den pålydende værdi af de fakturaer, der vil ligge i intervallet på tre til fem procent.

Rundt omkring i hjemmet, kan Likvider omfatter flere andre finansielle instrumenter. Checks eller postanvisninger, der afventer depositum eller indløsning på nogle måde betegnes som en kontant tilsvarende. Gavekort er en tid beæret form af likvide midler. På det seneste har mange restauranter og andre detailforretninger begyndt at udstede private mærkevarer hævekort, der kan belastes med eventuelle beløb og anvendes til køb på et bestemt detailkæde. Disse private mærkevarer kort fungere som likvider på samme måde som gavekort.

Der er to fordele ved normalt forbindes med likvider. Først, det finansielle instrument er let omsættelige, og kan konverteres til kontanter med meget lidt besvær. For det andet, likvider såsom gavekort og gavekort gør det muligt at købe varer og tjenesteydelser uden at skulle have kontanter eller bruge kreditkort. I begge tilfælde tillade beholdninger enkelte i at opnå tilfredsstillelse i en meget kort periode.

Hvad er Prisoverkommelighed Index?
Hvordan jeg Dispute et lovforslag?
Hvad er Financial Consulting?
Hvorfor Banker Hold Kontrol?
Hvad er en Faldende Triangle?
Hvad er undergrundsøkonomien?
Hvad er Loan prækvalifikation?
Hvad er de bedste tips til CFD aktiehandel?
Hvad er en løn opgave?
Hvad er det mellemstatslige Accounting Standards Board?
Hvad er et krav Note?

Leave a Reply

trade online