Hvad er Cash Flow?

Cash flow er normalt forstås det samlede beløb af kontanter, der genereres og modtaget af et selskab, sammen med det kontante beløb, der bruges til udgifter i organisationen. Generelt sporing cash flow betyder umiddelbar Registreringen af ​​transaktioner i en kontant Tidende. Overvågning cash flow vurderes at være nødvendig at have et præcist billede af den finansielle stabilitet i virksomheden, og ofte kan give oplysninger, der kan bruges til at forbedre den økonomiske tilstand i selskabet.

En cash flow kan være forbundet med den generelle drift af virksomheden eller med en bestemt komponent eller projekt til selskabet. For eksempel, når én afdeling vedligeholder en skønsmæssig fond af småpenge vil et referat af cash flow opretholdes. Ideen bag optagelse kvitteringer til småpenge samt udgifter, der er betalt ud, vil hjælpe virksomheden til at genkende, når en tilfældig udgift bliver en tilbagevendende én, og bør føjes som en post på budgettet.

I forbindelse med et specielt projekt, såsom en marketingkampagne, holde styr på cash flow er en god idé. Den enkle registrering vil hjælpe virksomheden til at afgøre, om indsatsen er at skabe indtægter på projekterede niveauer undervejs. Samtidig vil overvåge cash flow medvirke til at sikre, at projektet ikke går i løbet af det beløb, der er afsat til formålet.

Et af de centrale mål for enhver type virksomhed er at opretholde et positivt cash flow. Det er primært en stat, hvor indbetalingerne overstiger de kontante betalinger er konsekvent i løbet af en given periode. Den rutinemæssige produktion af nettooverskuddet anses for at være en grundlæggende indikator for økonomiske sundhed. Ofte kan overvågning cash flow hjælpe med at identificere potentielle emner, der truer med at vende et positivt cash flow ind i en negativ, før dette faktisk finder sted. Når en negativ udvikling er isoleret, kan der tages skridt til at tilpasse udgifterne for mere effektivt at bruge de indtægter, der kommer ind i organisationen og holde virksomheden profitabel.

Hvad er Gross Working Capital?
Hvad er tab afbødning?
Hvordan starter jeg investere i fast ejendom?
Hvad er et Extended Hjem garanti?
Hvad er en efterspørgsel lån?
Hvad der er involveret i en Derivater Analyse?
Hvad er en arveafgift?
Hvad er en finansiel indtjening?
Hvad er et bankkort?
Hvad er en udenlandsk Exchange hækken?
Hvad er Tier 1-kapital?

Leave a Reply

trade online